Wpis z mikrobloga

Boże jak ja nienawidze siebie i swojego życia przez to, że poszedłem na #lekarski. Mogłem sobie teraz siedzieć w wygodnym fotelu #pracait albo #korposwiat na home-office i mieć we wszystko w------e, a musze wiecznie wysłuchiwać jakim to jestem złodziejem, konowałem, kastą, ile to nie zarabiam, ile to ludzi nie okradłem ilu to pacjentów nie zabiłem, ile to łapówek wziąłem, jak bardzo nie mam empatii, jak bardzo wielką mendą i chamem jestem itp., a to wszystko za jakieś psie pieniądze, a w komentarzach i tak napiszą mi że zarabiam 100 tysięcy za nic xD

Dobrze, że chociaż prawdziwie chorzy pacjenci w szpitalu na oddziale są wdzięczni i uprzejmi, gdyby nie to to już dawno bym wykitował

Marzę o tym, żeby się gdzieś przebranżowić, ale nic poza leczeniem ludzi nie potrafie, bo nauka tego pochłonęła całą młodość

#medycyna #lekarski #lekarz #pracait #pracbaza #praca #zalesie #przegryw #depresja #studia #studbaza #matura
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bipolar:

W rodzinie też jesteś traktowany jak złodziej, łapówkarz, konował i morderca.

Pierwsze słyszę, w każdej rodzinie gdzie jest lekarz każdy go chwali, żeby coś załatwić
  • Odpowiedz