Aktywne Wpisy

yahoomlody +84
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +120
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

Mieszkanie kupione w 2022r
#nieruchomosci #razem #konfederacja #mieszkanie #kredythipoteczny #bekazlewactwa #polityka
Edit : myślę że w ciągu 5 lat podbuduje dom, a mieszkanie sprzedam.
źródło: temp_file2710141058596763604
PobierzJeszcze dodaj, że na 1/5 etatu xd
Komentarz usunięty przez autora
Ładnie was deweloper wytresowal pseudo prestiżem
Nie mniej "bez pomocy" to w twoim wypadku troszkę naciągane sformowanie. Patrzyłem na ceny wynajmu w 2018 i na zarobki. 4500zł brutto, to było jakieś 3 400 na rękę. I to był w miarę dobry pieniądz, co najmniej na start bez specjalnego wykształcenia. Żywność 500zł, wynajem w małym mieście 600zł (pokoju). Czyli bez rodziny, 1/3 odlatuje od razu.
Ja miałem ten problem,
Tak miałem trochę farta, bo praca 5min od domu, rodzice spoko (wtedy Dokładałem 500zl zo budżetu domowego i to tyle). Praca 5-15 to o 15:20 już byłem po obiedzie wykapany. Niby nie dostałem od rodziców kasy jako takiej ani gotowego mieszkania, ale bardzo dużo mi pomogli.
odwdzieczylem się im ogarniając dla nich pasywny dochód z dzierżawy ich ziemi 144m2. Mają aktualnie z tego kilkaset złoty co Msc. Za kilka lat
Polska by się trzymać potrzebuje rodzin 2+2 by wyjść na zero, a w dwóch pokojach tego nie ogarniesz.
Milion to można dać za 4 pokoje 80 metrów, a nie za dwa pokoje w 36 metrach.
Duńczyk mówi dobrze. Potrzeba wszelkimi sposobami sprawić
@mat0707: niech zgadnę, to twoje "bez pomocy" to było mieszkanie z rodzicami i odkładanie prawie całej pensji?
...
Ładny wykop pel 4 lata życia bez kosztów to jest zero
Nawet nie potrafię sobie wyobrazić jakim cudem nie widzisz sprzeczności logicznej w tych zdaniach już pal licho że kalkulacja sie nie spina i te ~150k tak średnio starczy na wpłatę własną
@mifosto: mieszkania tyle w całej Polsce nie kosztują