Wpis z mikrobloga

Duńczyk kompromituje się w Krynicy. Dlaczego ja który od zera, bez pomocy w wieku 24 lat kupił mieszkanie w nowym budownictwie pracując na produkcji na wsi, czyli warunki chyba najgorsze co do dorobienia się, ma teraz sponsorować budownictwo socjalne bo komuś się nie chce robić?

Mieszkanie kupione w 2022r

#nieruchomosci #razem #konfederacja #mieszkanie #kredythipoteczny #bekazlewactwa #polityka

Edit : myślę że w ciągu 5 lat podbuduje dom, a mieszkanie sprzedam.
mat0707 - Duńczyk kompromituje się w Krynicy. Dlaczego ja który od zera, bez pomocy w...

źródło: temp_file2710141058596763604

Pobierz
  • 183
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mifosto:

wez pod uwage, ze w warszawie na produkcji/zabce/kelner itd rowniez zarabiasz najnizsza krajowa tak jak u ciebie na wsi. A mieszkanie kosztuje tutaj 4 razy wiecej niz u ciebie

Dlatego jak ktoś wybrał taką w---------e sprytną karierę jak pracownik Żabki w Warszawie, to jedyne co mu pozostało teraz, to wchodzić na Wykop i płakać ze w Polsce są drogie mieszkania. XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MaxGigaW

Ten post to 1:1 to, co kiedyś latało jako pasta, o budowaniu domu za 100k-200k, bo przecież działkę każdy ma od starych a rodzina do tego pomoże w budowie. xD

Zgadza się teraz jak masz łeb, czas, działkę i rodzina ci trochę pomoże to budowie robisz za 400k
  • Odpowiedz
@mat0707: z całym szacunkiem i to nie umniejsza Twojego sukcesu, miałeś w ciul szczęścia. To nie jest nic złego, po prostu Tobie się udało. ale proszę uwierz mi że widziałem wielu co szli jak ty, aż nagle się okazało że ich tatuś ma kredyt na 500k i jesteś jego żyrantem, albo poważny wypadek w rodzinie, albo rodzi się nie do końca zdrowe dziecko i musisz mnie walczyć przez 3 lata.
  • Odpowiedz
@mifosto:

wez pod uwage, ze w warszawie na produkcji/zabce/kelner itd rowniez zarabiasz najnizsza krajowa tak jak u ciebie na wsi. A mieszkanie kosztuje tutaj 4 razy wiecej niz u ciebie

Dlatego jak ktoś wybrał taką w---------e sprytną karierę jak pracownik Żabki w Warszawie, to jedyne co mu pozostało teraz, to wchodzić na Wykop i płakać ze w Polsce są drogie mieszkania. XD

@Hatespinner: Masz rację, pracownicy żabki w
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@zenon_z_chorzowa1

: z całym szacunkiem i to nie umniejsza Twojego sukcesu, miałeś w ciul szczęścia. To nie jest nic złego, po prostu Tobie się udało. ale proszę uwierz mi że widziałem wielu co szli jak ty, aż nagle się okazało że ich tatuś ma kredyt na 500k i jesteś jego żyrantem, albo poważny wypadek w rodzinie, albo rodzi się nie do końca zdrowe dziecko i musisz mnie walczyć przez 3 lata.
  • Odpowiedz
On nie rozumie. Tam jest jakiś deficyt intelektualny inaczej tego nie idzie wytłumaczyć

@mat0707: To nie ja zrobiłem z siebie ofiarę, że mieszkając ze starymi "miałem najgorsze warunki" xD

@Kryspin013: nie zarabiał najniższej krajowej
  • Odpowiedz
@Kryspin013:

Masz rację, pracownicy żabki w warszawce powinni być nielegalni

Są ludzie co naczytali się głupot na wykopie i kupują stocki, bo ktoś im dopowiedział bajkę do kreseczek. Są ludzie co oglądają Ekstraklasę. Niech żyją tak c-----o jak mają ochotę. XD
  • Odpowiedz
@mat0707:

od zera, bez pomocy w wieku 24 lat kupił mieszkanie w nowym budownictwie pracując na produkcji na wsi

Matematyka się matematykuje xd
@NijuGMD może oszczędzał na drozdzowkach w podstawówce jak "najmłodszy Polski milioner" albo roznosił gazety
  • Odpowiedz
@mat0707: zrobiłeś swoje, Ci ludzie Ci nie uwierzą, wolą wierzyć we własne s----------e. Ja kiedyś kilka razy coś napisałem, to się tak w-------m że chyba im stan konta pokazałam to się o------i.

jakbyś spotkał tych ludzi w realu to byś zdzikł że traciłeś czas na dyskusje z nimi. wyobraź sobie najbiedniejszych, najbardziej nieszczęśliwych, najbardziej oszukanych przez życie ludzi. Ludzi kiszących w sobie jad tylko po to aby dokuczyć komuś. odpuść
  • Odpowiedz
To czemu pie3dolisz o najgorszych warunkach do dorobienia się?

Nie nie każdy ma taką pomoc Oski

@NiezlyJestes: literalnie kazdy z moich znajomych, kto nie wyjechal na studia jeszcze dlugo po skonczeniu szkoly sredniej mieszkal z rodzicami, ale nie na wykopie, bo tutaj na 18ste urodziny laduje sie nago na pustyni xD

Tak, trzeba sobie odmówić latte sojowego to będzie cię stać na dwa pokoje za
  • Odpowiedz
@Kryspin013: serio podajesz pełne detali informacje na randomowym forum? serio uważasz że trzeba dokładnie i precyzyjnie wszystko wyjaśnić? jak sobie sprawdzisz co pisałem, kiedy śmieszkowałem a kiedy nie to wyjdzie ci cos bardzo ciekawego. nie masz pełnego obrazu OPa tylko przybliżone informacje.

No a tak serio, po co ci udowadniać to co zrobił? nawet jak udowodni to obsikasz go czyms innym, czyż nie tak tutaj robią?
  • Odpowiedz
@mat0707:

od zera, bez pomocy w wieku 24 lat kupił mieszkanie w nowym budownictwie pracując na produkcji na wsi

Matematyka się matematykuje xd

@NijuGMD może oszczędzał na drozdzowkach w podstawówce jak "najmłodszy Polski milioner" albo roznosił gazety
  • Odpowiedz
@Kryspin013: serio podajesz pełne detali informacje na randomowym forum? serio uważasz że trzeba dokładnie i precyzyjnie wszystko wyjaśnić?

@zenon_z_chorzowa1: jak ktoś wyskakuje z takim gównobaitem to niech się tłumaczy xD

nie masz pełnego obrazu OPa tylko przybliżone informacje.

@zenon_z_chorzowa1: No nie mam, zaraz się okaże że jeszcze mu starzy dorzucili do wkładu własnego a do mieszkania dokłada mu się różowa xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@zenon_z_chorzowa1

@mat0707: zrobiłeś swoje, Ci ludzie Ci nie uwierzą, wolą wierzyć we własne s----------e. Ja kiedyś kilka razy coś napisałem, to się tak w-------m że chyba im stan konta pokazałam to się o------i.

jakbyś spotkał tych ludzi w realu to byś zdzikł że traciłeś czas na dyskusje z nimi. wyobraź sobie najbiedniejszych, najbardziej nieszczęśliwych, najbardziej oszukanych przez życie ludzi. Ludzi kiszących w sobie jad tylko po to aby dokuczyć
  • Odpowiedz