Aktywne Wpisy
pieknylowca +161
Kolejna niedziela niehandlowa pomimo zapewnień tuska że będą handlowe. Zobaczymy co tam sądzą na ten temat polacy - XDDdDDdd, polakom to pasuje tak jak jest bo "niedziela dzin swinty" XD. #polska
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
XDDDD, argument targi bazary otwarte - na pewno, w mojej okolicy nie ma ani jednego otwartego xD,m
źródło: 1000008799
Pobierz#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #wypadki
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
Niesamowite, że wśród nas są kierowcy, którzy oczekują od innych kierowców, że ci będą obserwować jednocześnie drogę przed sobą i za sobą oraz jednocześnie analizować czy w przypadku nagłego pojawienia się przeszkody mają hamować czy jednak wjechać w przeszkodę, tak żeby uniknąć karambolu.
Od kierowców jadących na zderzaku niczego nie oczekują :) Oni nie muszą niczego analizować ani obserwować, nie
źródło: obraz
Pobierz

Mieszkanie kupione w 2022r
#nieruchomosci #razem #konfederacja #mieszkanie #kredythipoteczny #bekazlewactwa #polityka
Edit : myślę że w ciągu 5 lat podbuduje dom, a mieszkanie sprzedam.
źródło: temp_file2710141058596763604
PobierzDlatego jak ktoś wybrał taką w---------e sprytną karierę jak pracownik Żabki w Warszawie, to jedyne co mu pozostało teraz, to wchodzić na Wykop i płakać ze w Polsce są drogie mieszkania. XD
Zgadza się teraz jak masz łeb, czas, działkę i rodzina ci trochę pomoże to budowie robisz za 400k
@mat0707: nawet data zakupu mieszkania się nie zgadza xD
źródło: image
Pobierz@Hatespinner: Masz rację, pracownicy żabki w
On nie rozumie. Tam jest jakiś deficyt intelektualny inaczej tego nie idzie wytłumaczyć
@mat0707: To nie ja zrobiłem z siebie ofiarę, że mieszkając ze starymi "miałem najgorsze warunki" xD
Są ludzie co naczytali się głupot na wykopie i kupują stocki, bo ktoś im dopowiedział bajkę do kreseczek. Są ludzie co oglądają Ekstraklasę. Niech żyją tak c-----o jak mają ochotę. XD
Matematyka się matematykuje xd
@NijuGMD może oszczędzał na drozdzowkach w podstawówce jak "najmłodszy Polski milioner" albo roznosił gazety
jakbyś spotkał tych ludzi w realu to byś zdzikł że traciłeś czas na dyskusje z nimi. wyobraź sobie najbiedniejszych, najbardziej nieszczęśliwych, najbardziej oszukanych przez życie ludzi. Ludzi kiszących w sobie jad tylko po to aby dokuczyć komuś. odpuść
@NiezlyJestes: literalnie kazdy z moich znajomych, kto nie wyjechal na studia jeszcze dlugo po skonczeniu szkoly sredniej mieszkal z rodzicami, ale nie na wykopie, bo tutaj na 18ste urodziny laduje sie nago na pustyni xD
No a tak serio, po co ci udowadniać to co zrobił? nawet jak udowodni to obsikasz go czyms innym, czyż nie tak tutaj robią?
Piszesz literalnie = jesteś szczylem
@zenon_z_chorzowa1: jak ktoś wyskakuje z takim gównobaitem to niech się tłumaczy xD
@zenon_z_chorzowa1: No nie mam, zaraz się okaże że jeszcze mu starzy dorzucili do wkładu własnego a do mieszkania dokłada mu się różowa xD