Aktywne Wpisy

AntyKuc +22
Chyba największym sukcesem Mateusza to przekształcenie swojego wizerunku z patusa naśladującego Rafonixa i Testovirona na eksperta od gier. Wystarczyła jedna premiera Diablo i powtarzanie kilku mądrych słówek takich jak "Okno Overtona" czy "Dysonans ludonarracyjny" żeby zostać zaproszonym do podcastów z faktycznymi wyjadaczami branży takimi jak Rysław czy Rock. Sporo ludzi się nabrało na farbowanego ludologa, ale na szczęście wracamy do ustawień fabrycznych. Mateusz nikogo już nie oszukasz - byłeś i jesteś po
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-01 012806
Pobierz
ale mamy dziś d------y księżyc
![Mroczna prawda o chipach TPM [Win11]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7307b44f28779879eeb3511cdd13135ba904ff7d4cb1e893ee8b473306deb521,q80.jpg)

Mieszkanie kupione w 2022r
#nieruchomosci #razem #konfederacja #mieszkanie #kredythipoteczny #bekazlewactwa #polityka
Edit : myślę że w ciągu 5 lat podbuduje dom, a mieszkanie sprzedam.
źródło: temp_file2710141058596763604
PobierzWiększość ma taką możliwość. No chyba że masz nienormalnych starych xd
Co do paska to u nas nie ma czegoś takego. Godziny piszesz w zeszyt xd
Nie mogę zrobić screenu z banku, a z szefem rozliczam się gotówkowo
Wszystko jest opisane w poście. Tam są nawet stare screeny z moich postów dotyczące mieszkania
Ja jeszcze nie napisałem ze kupiłem po drodze 6 letnie Audi a4 w 2019r xd
Do pracy często już chodziłem po szkole w technikum
O kredycie nie ma mowy bo kawalerki zaczynają się od pół bani.
Także niestety wszystko zależy od osobistej sytuacji, ale załamanie rąk i narzekanie to chyba najgorsze co można zrobić.
@Kryspin013: rozmowa była własnie o tamtych latach, więc o co ci chodzi?
@mifosto: czyli wszystko się zgadza, ceny x2 i wypłaty x2 bo teraz jest 3600. Poza tym co mnie interesuje pod warszawa? To nie jest wyznacznik całego kraju, bo nawet pod warszawa jest 2x drożej niż w takim Lesznie.