Wpis z mikrobloga

Duńczyk kompromituje się w Krynicy. Dlaczego ja który od zera, bez pomocy w wieku 24 lat kupił mieszkanie w nowym budownictwie pracując na produkcji na wsi, czyli warunki chyba najgorsze co do dorobienia się, ma teraz sponsorować budownictwo socjalne bo komuś się nie chce robić?

Mieszkanie kupione w 2022r

#nieruchomosci #razem #konfederacja #mieszkanie #kredythipoteczny #bekazlewactwa #polityka

Edit : myślę że w ciągu 5 lat podbuduje dom, a mieszkanie sprzedam.
mat0707 - Duńczyk kompromituje się w Krynicy. Dlaczego ja który od zera, bez pomocy w...

źródło: temp_file2710141058596763604

Pobierz
  • 183
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jamajskikanion: skarzysko-kamienna? Sosnowiec? Gorzow Wielkopolski? Tez nie? Tylko top6 mordo, reszta to nie dla ludzi xD
A jakbym chcial wstawic najtansze, to bym wstawil jakis wałbrzych za 150, ale to juz w ogole urąga godności wykopka
  • Odpowiedz
@jamajskikanion:

średnio mnie to rusza z ust typa który uważa ze ludzie obsługujący całą tkankę miejską wokół niego to frajerzy

Tylko dowodzisz, że brakuje ci kompetencji, żeby zrozumieć proste zdanie, albo wciąż boli cię mocno d--a o tą pracę w Żabce, więc coś jest na rzeczy. Pewnie rodzina ci tyra na warszawski kredycik gdzieś w Lidlu, Biedronce i stąd te płacze. XD
  • Odpowiedz
@1001001: No to jest oczywiste, że zależy od standardu i lokalizacji. Jak mieszkasz blisko dużego miasta to masz drożej, ale też i lepsze zarobki itp. Coś za coś.

Jak na zadupiu (Wielkopolska) to dla mnie według wykopu jeszcze gorzej bo przecież na zadupiach nie ma pracy a jak jest to za najniższa krajowa.

@mat0707: To gdzie w tej wielkopolsce? Jaka wielkość miejscowości? Jak daleko do dużego miasta typu
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@BreathDeath

: To gdzie w tej wielkopolsce? Jaka wielkość miejscowości? Jak daleko do dużego miasta typu Poznań albo chociaż powiatowego? No i przede wszystkim ile metrów.

60m2 miasto 2tys mieszkańców Południowa wlkp. Do powiatowego 10km. Do miasta 100k mieszkańców 30km. Do Wrocławia 100km godzina jazdy
  • Odpowiedz
@qwenti: Miałem przyjemność mieszkać w Bytomiu, co do samej treści że da się taniej niż poza top 5 oczywiście się zgadzam tylko Bytom jest strasznym siedliskiem patologi dlatego tam są stosunkowe niskie ceny a teraz jak estakada zamknięta to dojazd do pracy w Katowicach może nawet 1h zajmować więc średni deal xD
  • Odpowiedz
W miastach czesto rodzina mieszka w 2-3 pokojowym mieszkaniu i jak dziecko konczy 18 lat to po prostu nie ma przestrzeni aby dalej tam mieszkalo i rodzina naciska na wyprowadzke.

@mifosto: nie kazdy zyje w patologi
  • Odpowiedz