Aktywne Wpisy
p0melo +25
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +208
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki Łacińskiej. Koniec z sojowym latte i wegańskim burgerami. Koniec z owocowymi czwartkami i białymi kołnierzykami. Macie przesrane, a ci co nabrali kredytów na klatki 20 metrów mają teraz gorąco pod dupą. Zakłady pogrzebowe już zacierają rączki. To będą żniwa jakich dawno nie było.
Nawet mi was nie żal. Mam nadzieję, że lekarze będą następni w kolejce. Pieprzone kasty mające zwykłego człowieka za nic.
#przemyslenia #pracbaza #krakow #korposwiat
@CultedelaRaison: wasted.gif
Natomiast kto się bardziej zesrał teraz to nie ma watpliwości.
Poza tym nie róbmy ze zwolnienia 3-4k osób w Krakowie jakiegoś armagedonu
jak oni polecą to odczują to też wszyscy obok - Mietek co kładzie glazurę i Seba, który robi craftowe burgery po 50 zł itd itp
W sumie to też się cieszę bo naprawdę miałem trochę ból tyłka że moja koleżanka za fakt bycia kobieta i skończenia byle jakich studiów zarabiała tyle samo jak nie więcej jak ja co studiowałem zaocznie i pracowałem u janusza by skończyć tu gdzie jestem teraz (i tak mam powyżej średniej o 20%)
Ja bym się tak nie cieszył, bo znaczace zwolnienia które dotykają dany region powodują, że:
- zmniejsza się dochód jakim ludzie swobodnie dysponują, czyli obrywają usługi i sklepy w okolicy, oczywiście jest to rozłożone w czasie
- pojawiają się zadłużenia, które mogą być problematyczne dla np. wynajmujących mieszkania, czy też współracujących firm
- takie firmy nie egzystują w próżni, zawsze mają całą masę różnych polskich dostawców i usługodawców, jak
@hetman-kozacki nie ma to nic wspólnego z AI. Powodem jest masowe wycofywanie kapitału z naszego rynku i generalnie osłabienie koniunktury + kurczenie się przeskalowanego w okresie pandemii IT.