Wpis z mikrobloga

#redpill #blackpill #zwiazki #tinder

Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po sposobie mówienia IQ chyba 70 max.
5.5/10. Niska ulana grubaska z paskudnym charakterem NPC. Ograniczony NPC ze spranym beratem stereotypami. Kto kuurwa tą kulę by chciał? Ją wozić samochodem jak ona siądzie to samochód się zapadnie pod ciężarem tego ulańca.
p0melo - #redpill #blackpill #zwiazki #tinder

Ograniczone polczysko, ulana grubaska ...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 92
@p0melo
Ona wymaga od faceta prawka
Ja wymagam od kobiety plomby

Ja mam prawko, ale nie mam auta. Jak ktoś mieszka w dużym mieście to serio da się obejść bez prawka i to całkiem zręcznie. A ja mieszkam w małym i bez auta też sobie jakoś radzę. W przeciwieństwie do grubych bab mam sprawne nogi, a jak muszę jechać do psychiatry do większego miasta to wsiadam w autobus i trochę czekam
  • Odpowiedz
  • 23
@KosmicznyBarszcz: żaden chad takiej typiary nie zechce. Po sposobie mówienia, po tej manierze i pogardzie w głosie kula myśli że jest lepsza od wszystkich. Tradycyjna polka NPC taka sama jak wszystkie. Płytka, głupkowata, zagaduje jej zawód marketing lub psychologia zawód dla wszystkich polek NPC.
  • Odpowiedz
że to ona większe ma szanse na szczęście od ciebie

@KosmicznyBarszcz: to by najpierw trzeba zdefiniować szczęście, bo samochodowa wycieczka do Ikei nie jest jego wyznacznikiem.
Jeśli kategoryzuje mężczyzn na lepszych i gorszych już na podstawie takich głupot, to raczej na tym nie kończy się lista wymagań. A biorąc pod uwagę, że tak kretyński wymóg wjeżdża na samym początku, to potem będzie tylko zabawniej.

Też sobie nie wyobrażam życia bez
  • Odpowiedz
@p0melo

Widać, że panna właśnie zamieniła gumiaki na chodnik i wielkomiejskie powietrze odcięło jej dopływ tlenu do mózgu. Błąd 404.

Też nie wyobrażam sobie życia bez prawka, ale jak mieszkałem w mieście wojewódzkim, to auto odpalałem raz w tygodniu, żeby pająki nie założyły rodziny na silniku. Mierzenie wartości człowieka kawałkiem plastiku z urzędu to mentalna wiocha, której z siebie nie wyplenisz nawet przeprowadzką do stolicy.
  • Odpowiedz
Ograniczone polczysko

ulana grubaska

Ty gruba kulo

kto taka kulę tłuczu by chciał

Ochydna ropuch grubaska

@p0melo: Typie, 100x wolałbym przewieźć ją furą niż ubić z tobą muchę w kiblu xD Nie ma nic bardziej odrażającego niż człowiek wyżywający swoje frustracje na nieznajomych w internecie, zachowujący przy tym kulturę na poziomie, przy którym lokalna menelnia to komnaty Wersalu. Aż ciężko wyrazić obrzydzenie taką kreaturą. Jej wygląd przy twoim charakterze to
  • Odpowiedz
  • 20
@stevenhunter: wygląd i charakter pospolitej polki. Niczym się nie wyróżnia, sposób myślenia polki NPC. Typ brzydkiej polki 5/10 która myśli że zrobi sobie tipsy, wyprostuje zęby i zrobi makijaż i ubierze modny ciuch jest 7/10. Frustratka z tym wyglądem i manierą nie ma podjazdu do chadów 8/10, więc wylewa żale na tiktoku. Obiektywnie ona jest skazana na brzydkich chłopów ze wyglądem i niskim IQ stąd ta frustracja i dopieralanie się
  • Odpowiedz
@p0melo: Uważam, że ta kobieta ma rację. Jak masz gdzie zaparkować pod blokiem to nawet auto za 10 koła jest lepsze od czekania na przystankach albo jeżdzenia śmierdzącymi boltami. Auto to wolność i niezależność. To najlepsza rzecz jaką można mieć.
  • Odpowiedz
@lukasz3360 Nie włączam bo mnie miniatura odstrasza i nie chcę się denerwować p----------i ulańca ale fakt faktem życie bez auta to średniowiecze. Zwłaszcza że jeżdżącego gruza za jedną wypłatę można kupić. A jak jeszcze ktoś pisze wyżej że w dużym mieście nie trzeba to x kurła D. Właśnie e małym możesz z buta wszędzie dojść a w dużym jak mój Gdańsk to przejazd przez kilka dzielnic to calodziena wyprawa z kanapkami
  • Odpowiedz