Aktywne Wpisy

MonazoPL +265

Amatorro +197
Z takich kołchozowych ciekawostek, to jak poszedłem za nastolatka do pierwszej roboty w call center, to kazali wypełnić "grafik dyspozycyjności" i ja myślałem, że to jest kiedy mogę przyjść, więc wpisałem codziennie maksa od 6 do 22 bo akurat wakacje były. No i dowalili mi 16 godzin dziennie przez 30 dni non stop. Zmiany w mózgu chyba nieodwracalne mi zostały do teraz po tym przedsięwzięciu.
Całość za 7.5/h netto...
#pracbaza
Całość za 7.5/h netto...
#pracbaza
źródło: image
Pobierz

Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki Łacińskiej. Koniec z sojowym latte i wegańskim burgerami. Koniec z owocowymi czwartkami i białymi kołnierzykami. Macie przesrane, a ci co nabrali kredytów na klatki 20 metrów mają teraz gorąco pod dupą. Zakłady pogrzebowe już zacierają rączki. To będą żniwa jakich dawno nie było.
Nawet mi was nie żal. Mam nadzieję, że lekarze będą następni w kolejce. Pieprzone kasty mające zwykłego człowieka za nic.
#przemyslenia #pracbaza #krakow #korposwiat
Mindset już masz
@dsomgi00: op sie klasycznie i toksycznie zesral ale jest tez ziarenko prawdy w tym co mowi... takie podejscie jak opisales nie jst dobre bo ci co mysla ze moga zawsze bezpiecznie spasc na materaz najczesciej upadaja tak, ze sobie glupi ryj rozwalaja :P
gdy zaczna sie
źródło: hrabia
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Znalazłem robotę a po 2 tygodniach do szefa dzwonił jakiś koleś z Wrocławia, który miał większe doświadczenie ode mnie i w sumie lepsze papiery.
Podejrzewam, że gdyby zadzwonił te 3 tygodnie wcześniej, to raczej bym tej pracy nie dostał.
Kiedyś znalezienie roboty to było maks 1-2 miesiące (bez spiny).