Aktywne Wpisy

MonazoPL +160
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
sforce +5

źródło: temp_file8737590993392252290
PobierzJakie to było nudne -_-
Fox Kids to moje dzieciństwo, ale power rengersi to tak niezbyt empcjonalnie wspominam
Były lepsze bajki na Fox Kids, ale potem jak mój telewizor w magiczny sposób uzyskał dostęp do Carton Network, o boże, to dopiero były zajebiste bajki (ʘ‿ʘ)
Król szamanów, billy and mandy, edd edd i eddy, bloźniacy cramp, szaolin... Mogę wyminiać bez liku
Komentarz usunięty przez moderatora
Niestety, taka brutalna prawda, ale jednak są pewne wyjątki i niektóre z tych bajek mogą być interesujące nawet dziś dla dorosłych. Avatar legenda Anga ;3
Za dzieciaka oglądałem wryty gałami w telewizor jak zombie zawsze po szkole
Chciałbym jeszcze kiedyś sobie to obejrzeć i zobaczyć jak wygląda ten serial oczami dorosłego (。◕‿‿◕。)