Aktywne Wpisy

Twoja_tata +48
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki Łacińskiej. Koniec z sojowym latte i wegańskim burgerami. Koniec z owocowymi czwartkami i białymi kołnierzykami. Macie przesrane, a ci co nabrali kredytów na klatki 20 metrów mają teraz gorąco pod dupą. Zakłady pogrzebowe już zacierają rączki. To będą żniwa jakich dawno nie było.
Nawet mi was nie żal. Mam nadzieję, że lekarze będą następni w kolejce. Pieprzone kasty mające zwykłego człowieka za nic.
#przemyslenia #pracbaza #krakow #korposwiat
@JaX92: ja też się cieszę im przeciętny polak biedniejszy tym ja jestem bogatszy w porównaniu do reszty.
-zarabianie powyżej minimalnej krajowej
-picie kawy
-jedzenie owoców
Stonoga może jest kolaborantem i oszustem ale niestety w swoim pijackim wywodzie świetnie podsumował ten naród.
Ja nie chce miec lepiej, byle inni mieli gorzej.
Zalosne i smutne
źródło: IMG_6491
Pobierzźródło: 7nsgds
PobierzZa mało błędów ortograficznych xD