Aktywne Wpisy

Faci z takimi szczękami stają się memami i gniją w samotności, ale nie posiadaczka tzipy, nie nie nie. Posiadaczka tzipy może mieć jeszcze wymagania
#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder
#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder

IbraKa +94
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teraz poczujecie czym jest praca i szybko nauczycie się pokory, jak zaczniecie walczyć o minimalna u Pana Janusza Dobrodzieja na trzy zmiany konkurując z nacjami wschodu i Ameryki Łacińskiej. Koniec z sojowym latte i wegańskim burgerami. Koniec z owocowymi czwartkami i białymi kołnierzykami. Macie przesrane, a ci co nabrali kredytów na klatki 20 metrów mają teraz gorąco pod dupą. Zakłady pogrzebowe już zacierają rączki. To będą żniwa jakich dawno nie było.
Nawet mi was nie żal. Mam nadzieję, że lekarze będą następni w kolejce. Pieprzone kasty mające zwykłego człowieka za nic.
#przemyslenia #pracbaza #krakow #korposwiat
@hetman-kozacki: Raczej cięcia finansowe bo od kilku lat są wysokie stopy procentowe na świecie i skończył się darmowy pieniądz.
Pamiętaj też że jak im będzie gorzej to ucierpi całą ekonomia lokalna i Janusze dobrodzieje też zaczną zwalniać.
Smuci mnie to jak dużo pogardy ludzie mają dla siebie i jak sobie źle życzą. Gdzie się nie obejrzysz tam jest jakaś oś podziału.
@JaX92: Typowy toksyk z wykopu xD Masz dokładnie taką samą mentalność jak ruskie które kradły kible i niszczyły domy na Ukrainie xD Pamiętam że wtedy któryś
Czyli nie o to chodzi byś miał lepiej od innych ale by inni mieli gorzej od CIebie xD?
To nie lepiej by te korposzczurki piły sojowe latte i jadły wegąńskie burgery a Ty miałbyś jeszcze lepiej ;P?
Na tym polega rozwój
@JaX92 Myślę, że w takiej sytuacji nikt nie będzie się płaszczyć się przed januszem wyzyskiwaczem za minimalną, tylko od razu wyjedzie za granicę
Komentarz usunięty przez autora