✨️ Jak zagadać do pięknej kobiety w galerii?Ⓘ W ten weekend zamierzam w końcu, po kilku miesiącach, zagadać do tej pięknej kobiety która pracuje w odzieżowym w galerii obok mnie. Jest 10/10 w skali płci pięknej. Każdego Chada by mogła mieć. Jest wysoka, na oko 177-180 cm, więc możecie sobie wyobrazić o jakich Chadach mówię tzn. o Giga Chadach.
Ale patrząc na jej buzie, na to jak delikatnie sie porusza, jak sie uśmiecha, to czuje ze jest to normalna kobieta, skromna.
Moje plusy: - mam bardzo dobrą pracę, zarabiam 14k na rękę na UOP - jestem zaradny, pracowity, ambitny - jestem wrażliwy, empatyczny, troskliwy - mam 197 cm - mam 11% bf i wyrzeźbione ciało - mam 200k oszczędności
Moje minusy: - juz troche zakola - mam 32 lata, ona zapewne studentka bo jaka inna młoda, atrakcyjna dziewczyna może pracować w sieciówce odzieżowej - brak auta - brak własnego mieszkania - brak znajomych - brak rodziny
75:25 ze nic z tego nie będzie, a może nawet od razu powie że nie jest zainteresowana lub ma faceta.
@mirko_anonim: Nic z tego co napisałeś nie ma znaczenia na tym etapie. Liczy się twarz. Skoro oceniasz ją na 10/10 to sam zgadnij jak powinieneś być ładny. Albo wyglądać na milionera i mieć to "coś".
@dochodek: co Ty pierdzielisz za kocopoły? Miałeś Ty dziewczynę wgl kiedyś że się wypowiadasz? Potem dziwne że tylu samotnych facetów jak robi się z nich p---y które się boją zagadać do laski. Jak nie zagada to się nie przekona i tyle. Znam mnóstwo przykładów nawet parę wśród moich znajomych że gościu 5-6/10 wyrwał typiarke 9-10/10. Wiesz dlaczego? Bo miał jaja i po prostu odważył się zagadać. Właśnie przez takie myślenie
przenikliwy-twórca-78: @DekoFrancoLoka: no spoko, tylko zazwyczaj powstaje zasadnicze pytanie: jak zagadać do takiej damy na ulicy/ w autobusie/sklepie? Odwaga to jedno, drugie - z czym iść do ludzi...
@mirko_anonim: jeśli czekałeś na ten moment kilka miesięcy to mogę się zapewnić że w ciągu tych kilku miesięcy jak tam pracuje już ma dość zagadywania xd
Ale patrząc na jej buzie, na to jak delikatnie sie porusza, jak sie uśmiecha, to czuje ze jest to normalna kobieta, skromna.
@mirko_anonim: żebyś ty potem widział, jak ciągnie druta, a na końcu ma nasienie na twarzy. To takie romantyczne. Albo jak dostaje klapsa w policzek, bo za słabo robi.
Nie ma do końca znaczenia jak zaglądasz, ważne żeby nie byś nie wyszedł na desperata czy psychola, jeżeli jej się podobasz to będzie chciała z Tobą rozmawiać. Nic nie szkodzi spróbować, a najwyżej jak się nie uda to nie będziesz już chodził do tego sklepu.
@mirko_anonim: Kup coś, a jak będziesz przy kasie, to zagaj o cokolwiek np. „Pani zawsze taka miła i uśmiechnięta, to rzadkość w tych czasach. Lubię takie pozytywne osoby. Może da się Pani namówić na kawę?", jak ma kogoś, to najwyżej odmówi. Nic nie stracisz, a będziesz miał jasną sytuację. Ja bym nic złego nie pomyślała o mężczyźnie, który by do mnie zagadał, wręcz przeciwnie. Inceli nie słuchaj, bo oni demonizują
W ten weekend zamierzam w końcu, po kilku miesiącach, zagadać do tej pięknej kobiety która pracuje w odzieżowym w galerii obok mnie. Jest 10/10 w skali płci pięknej. Każdego Chada by mogła mieć. Jest wysoka, na oko 177-180 cm, więc możecie sobie wyobrazić o jakich Chadach mówię tzn. o Giga Chadach.
Moje plusy:
- mam bardzo dobrą pracę, zarabiam 14k na rękę na UOP
- jestem zaradny, pracowity, ambitny
- jestem wrażliwy, empatyczny, troskliwy
- mam 197 cm
- mam 11% bf i wyrzeźbione ciało
- mam 200k oszczędności
Moje minusy:
- juz troche zakola
- mam 32 lata, ona zapewne studentka bo jaka inna młoda, atrakcyjna dziewczyna może pracować w sieciówce odzieżowej
- brak auta
- brak własnego mieszkania
- brak znajomych
- brak rodziny
75:25 ze nic z tego nie będzie, a może nawet od razu powie że nie jest zainteresowana lub ma faceta.
#zwiazki #milosc #rozowepaski #logikarozowychpaskow #kobieta #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: daj znac jak poszlo
źródło: ennk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy8wMDU5ZTljM2U5Njg4MzRiMDA2OGE5NTVmNzZlN2Q4My5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQlgzQTs3gACoTAHoTEE
PobierzOdwaga to jedno, drugie - z czym iść do ludzi...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: idealizowanie disneyowsie xd To źle się skończy teraz i później jeśli nie zaczniesz myśleć jak dorosły. Tymczasem ona:
źródło: image
Pobierz@mirko_anonim: "Hej piękna, też jestem galerianem."
@mirko_anonim: żebyś ty potem widział, jak ciągnie druta, a na końcu ma nasienie na twarzy. To takie romantyczne. Albo jak dostaje klapsa w policzek, bo za słabo robi.