Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zagadać do pięknej kobiety w galerii?
W ten weekend zamierzam w końcu, po kilku miesiącach, zagadać do tej pięknej kobiety która pracuje w odzieżowym w galerii obok mnie. Jest 10/10 w skali płci pięknej. Każdego Chada by mogła mieć. Jest wysoka, na oko 177-180 cm, więc możecie sobie wyobrazić o jakich Chadach mówię tzn. o Giga Chadach.

Ale patrząc na jej buzie, na to jak delikatnie sie porusza, jak sie uśmiecha, to czuje ze jest to normalna kobieta, skromna.

Moje plusy:
- mam bardzo dobrą pracę, zarabiam 14k na rękę na UOP
- jestem zaradny, pracowity, ambitny
- jestem wrażliwy, empatyczny, troskliwy
- mam 197 cm
- mam 11% bf i wyrzeźbione ciało
- mam 200k oszczędności

Moje minusy:
- juz troche zakola
- mam 32 lata, ona zapewne studentka bo jaka inna młoda, atrakcyjna dziewczyna może pracować w sieciówce odzieżowej
- brak auta
- brak własnego mieszkania
- brak znajomych
- brak rodziny

75:25 ze nic z tego nie będzie, a może nawet od razu powie że nie jest zainteresowana lub ma faceta.

#zwiazki #milosc #rozowepaski #logikarozowychpaskow #kobieta #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Nic z tego co napisałeś nie ma znaczenia na tym etapie. Liczy się twarz. Skoro oceniasz ją na 10/10 to sam zgadnij jak powinieneś być ładny. Albo wyglądać na milionera i mieć to "coś".
  • Odpowiedz
@dochodek: co Ty pierdzielisz za kocopoły? Miałeś Ty dziewczynę wgl kiedyś że się wypowiadasz? Potem dziwne że tylu samotnych facetów jak robi się z nich p---y które się boją zagadać do laski. Jak nie zagada to się nie przekona i tyle. Znam mnóstwo przykładów nawet parę wśród moich znajomych że gościu 5-6/10 wyrwał typiarke 9-10/10. Wiesz dlaczego? Bo miał jaja i po prostu odważył się zagadać. Właśnie przez takie myślenie
  • Odpowiedz
Ale patrząc na jej buzie, na to jak delikatnie sie porusza, jak sie uśmiecha, to czuje ze jest to normalna kobieta, skromna.

@mirko_anonim: żebyś ty potem widział, jak ciągnie druta, a na końcu ma nasienie na twarzy. To takie romantyczne. Albo jak dostaje klapsa w policzek, bo za słabo robi.
  • Odpowiedz
Nie ma do końca znaczenia jak zaglądasz, ważne żeby nie byś nie wyszedł na desperata czy psychola, jeżeli jej się podobasz to będzie chciała z Tobą rozmawiać. Nic nie szkodzi spróbować, a najwyżej jak się nie uda to nie będziesz już chodził do tego sklepu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kup coś, a jak będziesz przy kasie, to zagaj o cokolwiek np. „Pani zawsze taka miła i uśmiechnięta, to rzadkość w tych czasach. Lubię takie pozytywne osoby. Może da się Pani namówić na kawę?", jak ma kogoś, to najwyżej odmówi. Nic nie stracisz, a będziesz miał jasną sytuację. Ja bym nic złego nie pomyślała o mężczyźnie, który by do mnie zagadał, wręcz przeciwnie. Inceli nie słuchaj, bo oni demonizują
  • Odpowiedz