Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Polećcie proszę jakiś męski cytrus na co dzień.
Tylko coś prócz strasznie oklepanego Versace PH ;)
źródło: temp_file1650385872677087205
PobierzZ bardziej męskiego segmentu: Essenza di Colonia Acqua di Parma.
Z tańszych: Artisan Blu John Varvatos, Molinard The Basilic, Cristal Zest Massimo Dutti, z Zary: Incense Sunset, Caviar Bergamot, A Day, Citrus Meze, Vetiver Pamplemousse
Mandarino di Sicillia zamówiłem ostatnio 3 flakony w dobrej cenie na testery-perfum.pl (Dolce) ale mnie jak i pozostałym anulowali zamówienie... Jeszcze wrócę do tego tematu bo zainteresował mnie ten zapach.
Pamplemousse kurzy się u mnie od kilku lat. Grejpfrut na otwarciu wspaniały ale ciąg dalszy z wetywerią za cholerę mi nie podchodzi :/
źródło: temp_file4212813364383892919
PobierzEwentualnie zawsze mozna zrobić sobie 10ml dekant i poprawiać zapach ;)