Wpis z mikrobloga

czemu mam mu zjeżdżac niby

@Vasek: kierowcy "zawodowi" powiedzą Ci, że 20 lat temu na krajówkach była taka niepisana zasada i kultura wymaga. xD
A jak się wjebi3sz w plastik leżący na poboczu i przebijesz koło, to Twój problem, bo nikt Ci nie kazał zjeżdżać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: Jak widzę że dojeżdża do mnie, to co mi szkodzi- trzeba być człowiekiem, a motor pojedzie raz-dwa i tyle go widziałem.
Co innego pedalarz- wyprzedzi i spuchnie ze swoim 30km/h, a jak ja go wyprzedzę, to zaraz będzie saneczkował dupą na siodełku, że hurr durr na gazetę i w ogóle jak śmiałem wyprzedzić xd
  • Odpowiedz
ale wiesz ze jak prowadzisz pojazd to interesuje cię tylko to co masz przed sobą?

@dawid-hopek: dawaj wyjedź komuś przed maskę jak typowy zdemenciały dziad, co złego może się stać.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: tylko i wylacznie B a jak jade z maksymalna dozwolona predkoscia to jak widze dojezdzajacego motocykliste to jeszcze blizej srodka jade (σ ͜ʖσ) bo jedynymi egoistycznymi dupkami jestescie wlasnie wy, ktorzy macie w nosie jakiekolwiek przepisy ruchu drogowego
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: Jeżdżę na moto od 15 lat i nie oczekuję, że ktoś zachowa się jak na B, bo de facto zjeżdża za linię ciągłą i TEORETYCZNIE sam ryzykuje. Miło jest natomiast gdy ktoś robi miejsce w korku, żeby można było swobodnie przejechać.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu Może po prostu niech każdy uczestnik ruchu jeździ przepisowo, trzyma się swojego pasa i wyprzedza kiedy jest to dozwolone. W mieście jak jest korek i jest taka możliwość, to trzymam się skrajnie prawej strony, żeby motocykl mógł spokojnie przejechać. Dlaczego normalni kierowcy jadąc drogą szybkiego ruchu mają przejmować się p------i na szlifierkach, kombinować i robić manewry zamiast skupić się na drodze.
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: nigdy się nie zjeżdża!!!
Przed tobą ciężarówka ty zjeżdżasz bo chcesz być "miły" ale przez ciężarówkę z przodu nie widzisz dokładnie pobocza. I nagle jeb w rowerzystę jadącego poboczem albo stojące zepsute auto.
  • Odpowiedz
@mk321:

Karetka daje sygnały dźwiękowe. Jak słyszysz to patrzysz co się dzieje.

Karetka daje sygnały dźwiękowe właśnie w momencie, gdy chce żebyś zjechał. Normalnie jedzie tylko na świetlnych dopóki wszyscy ustępują
  • Odpowiedz