Wpis z mikrobloga

@SzubiDubiDu: w każdym normalnym kraju A jest jak najbardziej normalnym zachowaniem (nie tylko dla motocykli ale dla aut).

Ale w Polsce widać mocno dziki zachód jeśli chodzi o szeryfów xD
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: Jaśnie panie dawco narządów, jeśli nie odpowiada panu jazda z przepisami i uczestniczenie w ruchu drogowym zgodnie z prawem oraz zasadami kodeksu drogowego - zachęcam do zrobienia licencji pilota i zakupu helikoptera, wtedy ominiesz wszystkie samochody, korki, remonty dróg i będziesz wolny jak ptak 😉
  • Odpowiedz
w każdym normalnym kraju A jest jak najbardziej normalnym zachowaniem (nie tylko dla motocykli ale dla aut).

@sorek: jaki to normalny kraj? Nigdy w Europie się z tym nie spotkałem, a byłem chyba w połowie krajów.
  • Odpowiedz
@G06DbT: robi się tak w UK, na Węgrzech, Chorwacji, Włoszech (ale tam często trzeba sobie to wywalczyć xD), Słowenii, w Austrii się faktycznie nie spotkałem ale na Słowacji i w Czechach się zdarzało. Generalnie w Niemczech to nawet raz mi policja tak ustąpiła xD
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: Ale ten wpis doskonale opisuje wykopkowych kierowców, piękne. I te plusy przy komentarzach typu: Nie patrzę w lusterka jak jadę prosto XD, nie no to musisz mieć zajebiste ogarnięcie tego co się w okół ciebie dzieje na drodze. Albo te komentarze, że nie zjadą, bo nie, bo c--j wie czemu, ale nie. I tak właśnie wykopki jeżdżą (bez ogarnięcia i kultury), a później jak jest jakiś wykop z filmem,
  • Odpowiedz