Aktywne Wpisy

AdamIspireGoral +415
To jest mój punkt startowy.
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
Zero formy, zero wymówek.
Od dziś zaczynam drogę od 0 do fit.
Zapisuję to tutaj, żeby już nie było odwrotu.
Co tydzień aktualizacja.
Ostatni
źródło: 1000003849
Pobierz
jegertilbake +291
Czy z uwagi na niska demografię w Polsce nadszedł w końcu najwyzszy czas, zeby księża przestali ubierać sie w sukienki jak transwestyci i znaleźli sobie żony z którymi założą rodziny pelne dzieci dajac przykład swoim parafianom?
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
#polska #pytanie #antynatalizm #bekazkatoli
źródło: 83622645d6a1239ce228e725bf0ec26f
Pobierz

![W Wirginii 2 psy zagryzły 23 jelonki w pogotowiu dla dzikich zwierząt [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/500bd119dbd9689e9136de2fbb16c514d275157cc1c264f8f4cc2177de9924d0,q80.jpg)

#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: test1 copy
PobierzZacznijmy od tego, że jadąc do przodu mało kto patrzy w lusterko wsteczne czy boczne. Chyba najczęściej jak dopiero ktoś stara się wyprzedzić to tam zerknie.
Dlatego przepis o tym że motocykle mogą wyprzedzać stojące auta czy wolno jadące jest głupi, ruszam do przodu nie patrzę w lusterka.
Dziękuję, właśnie wytłumaczyliście mi skąd na drogach ostatnio tyle egoistycznych dupków (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
I to jest właśnie błąd, bo ludzie z takim podejściem nie mają pojęcia co się wokół nich dzieje.
@SzubiDubiDu, zawsze robię miejsce motocyklistom.
@winsxspl: możesz podać definicję wyprzedzania na trzeciego? Czuję, że to będzie ciekawe xD
@SzubiDubiDu: raz zjechałem, na poboczu były jakieś śmieci, i rozwaliłem oponę, i uszkodziłem felgę (bo tam też dziury były). Nikt mi nie zwrócił hajsu za oponę (a tydzień wcześniej wymieniałem na nowe, zimowe).
Więc tak, jestem egoistycznym dupkiem, bo nie chcę sobie kosztów narobić.
@PodniebnyMurzyn: generalnie to masz rację, czasem dochodzi do kuriozalnych sytuacji kiedy kierowca w samochodzie tak bardzo chce ustąpić, że jakby prowokuje cię do manewru, zjeżdza, mruga kierunkami, sam zaczyna stwarzać zagrożenie. Fajnie jest kiedy gość w samochodzie cię widzi, ale to ja wybieram moment do wyprzedzania.
@SzubiDubiDu: to mam na myśli. ciekawość zaspokojona?
źródło: image
PobierzRobisz z k---y logike czy jak?
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-17 090009
Pobierz