Aktywne Wpisy

say-my-name +10
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
p0melo +13
#programowanie #pracait #praca #korposwiat #nieruchomosci #programista15k #it #pracbaza #zwiazki
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
źródło: dom-typu-kostka-750x491
Pobierz

#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
PobierzZnowu coś bujasz w obłokach, raz zadajesz wirtualne pytania, później mam się domyśleć z pisma, że chcesz je zadać ale tego nie zrobiłeś, teraz jakaś bzdura, że muszę u innych widzieć lewy kierunek, żeby umieć skorzystać z ronda - gdzie ty to wyczytałeś w moich postach, matka wie, że ćpiesz?
Jakbyś mniej używek stosował, to by
Wyrażaj się synek.
jak robiłem kurs na prawko A, to mi instruktor mówił żeby włączać za każdym razem, bo sygnalizuję że jeszcze nie zjeżdżam z ronda xD
źródło: Screenshot 2025-08-07 at 21-41-06 Profil @phaxi - Wpisy (dodane) Wykop.pl
Pobierz@phaxi: we wszystkich normalnych krajach trzeba sygnalizować na rondzie, Poloki sobie inaczej wymyślili xD
Tu jak nie dasz kierunka to samochody z naprzeciwka ci wjeżdżają pod koła myśląc że jedziesz prosto.
źródło: trre
PobierzJa p------ę...
To samo daje brak kierunkowskazów w takiej sytuacji. Nie ma sensu wrzucanie lewego, bo to nic dodatkowego nie daje.