Aktywne Wpisy

ibleedforyou +323
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +220
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
PobierzGdybym był policjantem z drogówki, to miałbym swoją żyłę złota na wyrobienie miesięcznej normy mandatów w jeden dzień.
Nie
W sumie dobry troll. :D
Nie wytłumaczysz im. Zero wyobraźni. Ot kiedyś ich ktoś tego nauczył, żadnej refleksji nad tym nie mieli i tak trwają w tym do dziś.
Chyba że oni po jakichś pipidówach jeżdżą. Juz biegnę patrzeć czy ktoś ma lewy kierunkowskaz jak mi na trzech pasach na rondzie napierdzielają non stop
@MondryPajonk: Bardzo panu dziękuję za tę garść bezcennych informacji, ale ja to mam w dupie. Mi jako czekającemu na wjazd jest potrzebna tylko informacja czy zjeżdżasz najbliższym zjazdem czy nie. Do tego nie potrzebuję twojego lewego kierunkowskazu. Więc migasz nie wiadomo dla kogo tak naprawdę
dla tych, którzym poleciało z kakaowego czoko-oka - jaka jest różnica pomiędzy wrzuconym tym waszym lewym kierunkowskazem a nie włączonym? żadna, bo to i tak musisz czekać aż typ przejedzie bo nie wiesz gdzie będzie skręcał xD
tylko prawy daje znać, że skręcasz na najbliższym zjeździe i nawet nie zapraszam do dyskusji
A to już nie powiedział sąd tylko twoja głupia interpretacja
Czyli po prostu kijowy z ciebie kierowca i masz niską inteligencję albo coś w ten deseń, słabo się orientujesz w przestrzeni. Jak ktoś ma lewy kierunkowskaz to od razu wiem że nie zjedzie na najbliższym zjeździe ale widać niektórych to przerasta.
Tak to sobie możesz robić na małym rondzie najazdowym, ale nie dużym czy z wyspą, bo i tak nikt z przeciwka nie widzi twojego migacza, no ale widzę że ty z tych domyśl się.