Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +51
Scifun założył patronite w celu szybszej produkcji materiałów i od tego czasu nic nie opublikował. W ciągu roku opublikował tylko jeden film o Titanie podzielony sprytnie na 3 filmiki - jeszcze przed założeniem patronite. 50k miesięcznie, 320k łącznie za nic. W ogóle mnie to nie dziwi że Polacy kupują pizzę z serem po 60zl ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskiyoutube #scifun
źródło: 1000019588
Pobierz
johnkashtan +7
W gorących jest dyskusja o koszulkach m.in. formułkowych noszonych na co dzień, jest tam dobry argument że takie ciuchy to fajny small talk starter. Przypomniała mi się sytuacja jak byłem w robocie i przyszedł gościu w czapce Maxa, jeszcze z 33. No i mówię "szanuję za czapę" i gościu się speszył i zaczął coś nawijać że ze swojej roboty dostał. No na pewno xD Jak to jakimś cudem czytasz facet to wyjdź

AI (Another Indian) zabiera pracę Amerykanom (w Europie tez)
źródło: 566eea4ab39982f530d87d26aedff75e9864b4dc6b018cac0ddc840d6ab1ad21
Pobierzmówię tylko, że wiele firm IT działa dzięki pracy hindusów i jest zarządzanych przez hindusów i dobrze dają sobie radę na rynku, więc to nie może być tak, że hindusi są jacyś nieudolni i gorzej pracują niż Polacy.
Rzeczywistość jest bardziej skomplikowana i Hindusi są... różni. Od najgorszego plebsu po tych, których (w uproszczeniu) od wyższej klasy z UK dzieli tylko kolor skóry.
@ly000: ciezko, zeby w miliardowym spoleczenstwie nie trafili sie ludzie ogarnieci, ktorzy poganiaja batem swoich rodakow, bo inaczej sie nie sluchaja xd niestety do zarzadzania hindusami potrzebujesz ogarnietego hindusa.
@ciastko_do_kawy: CEO to taki robak do wykonywania poleceń rady nadzorczej, ciśnięcia zysków jak najszybciej jak najwyżej ("wizja korporacyjna" to pojęcie od dawna martwe) i poganiania batem niższych robaków, głównie za pomocą masowych zwolnień.
Zobacz sobie kto w małomiękkim i guglu siedzi w radzie nadzorczej i z jakiego plemienia jest (bez nagrody, bo łatwe).