Aktywne Wpisy
ted-ed-tyi +11
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

planarize +17
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

AI (Another Indian) zabiera pracę Amerykanom (w Europie tez)
źródło: 566eea4ab39982f530d87d26aedff75e9864b4dc6b018cac0ddc840d6ab1ad21
PobierzZ mojego doświadczenia jest odwrotnie, ale to może zależy czy to hindus z Indii czy taki z Ameryki
Zabawniejsze, jak ci sami programiści jeszcze 10 lat temu śmiali się z proli, których fabryki przeniesiono do Azji.
Wtedy mówili że trzeba się dokształcać, bo ich elitarnej roboty nikt nie zabierze xd
a i taka mała ciekawostka:
( ͡° ͜ʖ ͡°
Raz trafiłem zdalnie do zespołu w stanach, gdzie leadem był hindus. Coś tam pogadaliśmy, popytał mnie o rodzinę, dziewczynę, jej rodzinę, etc. No i na drugi dzień zadzwoniła do mnie jego przełożona, jakaś dyrektorka. No i znowu ploteczki. Od tego momentu zawsze rozmawiała ze mną ona, pytała czy chcę jakieś zadanie wziąć, etc. xD
Okazało się, że cała moja rodzina, moja dziewczyna i jej rodzina wpisała się w
@ly000: Nikt nie twierdzi, że nie ma dobrych Hindusów, bo jest takich pełno (zresztą wystarczy zobaczyć, kto pracuje na wysokich stanowiskach w dużych firmach). Problem jest
@hodge2: XD
@ly000: amrykanin zatrudi kogoś kto jest tańszy, hindus zatrudni przede wszystkim swojego. Więc te organizacje będą już hindusowane bez odwrotu
Hindusi z którymi pracowałem generalnie mieli w pompie nasze zdanie. Dopóki im polecenia nie wyda ktoś z wyższej kasty, czyli ich manager to maja nasze zdanie w dopie. Ich manager często też. He will do the needfull ( ͡º ͜ʖ͡º)