Aktywne Wpisy

Życie bez dziecka jako chłop jest piękne po prostu, w #korposwiat wszyscy moi koledzy:
~ zostanę dłużej porobię jakieś nadgodziny (2 małych dzieci w domu)
~ teraz nie chce brać urlopu bo są ferie i wszyscy będą w domu
~ częste wyjazdy służbowe, ma dość atmosfery w domu
~ beciak, jeb€e na rodzinę nawet kasy na obiad nie ma bo żona kontroluje kasę siedząc w domu xDD
A
~ zostanę dłużej porobię jakieś nadgodziny (2 małych dzieci w domu)
~ teraz nie chce brać urlopu bo są ferie i wszyscy będą w domu
~ częste wyjazdy służbowe, ma dość atmosfery w domu
~ beciak, jeb€e na rodzinę nawet kasy na obiad nie ma bo żona kontroluje kasę siedząc w domu xDD
A

bArrek +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

AI (Another Indian) zabiera pracę Amerykanom (w Europie tez)
źródło: 566eea4ab39982f530d87d26aedff75e9864b4dc6b018cac0ddc840d6ab1ad21
Pobierz@ly000: no ale chyba nikt nie porównuje hindusów z managementu - a tak swoją drogą to ilu z tych hindusów z managementu relokowało się do US & A dziesiątki lat temu, a ilu jest w managemencie siedząc w jednym czy drugim Bangalore - do outsourcingu wszystkiego
@git_commit: a skąd ten manager hindus się tam znalazł?
@ly000: no ta bo hindus z ulicy w randomowej kontraktorni albo call center w Indiach = wyselekcjonowany hindus po 50 rundach rozmów o pracę XDDD bo wiadomo, że całe narody, wszyscy obywatele, są albo głupi albo mądrzy
EDIT: a dobra, nie zauważyłem avatara, odpowiedziałem przygłupowi
No nie wiem... pomyślmy... ooooo może dlatego, że jest tańszy niż lokalsi ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ly000: Tu nawet nie chodzi o jakieś nadzwyczajne umiejętności Hundusów, tylko kwestie kulturowe. Tam jest społeczeństwo kastowe więc jako bat mendżerski w korpo idealnie się nadają, bo traktują niższych stopniem jak podludzi, zwłaszcza innych Hindusów. Jeśli ktoś myśli, że w Indiach są ludzie mili i uduchowieni
@ly000: Pracowałeś z hindusami?
Jak chcesz dobrego pracownika hindusa to musisz mu zapłacić porządne pieniądze i tyle
@Darth_Gohan: no właśnie potem się poprawiłem, że w sumie merytoryka też się zrobiła problemem, bo zaczęli IT produkować taśmowo. Ale nadal się będę upierał, że nawet większym