Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +165
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
ejenes 0
Prześle 100zl blikiem, jak ktoś zaproponuje skuteczne rozwiązanie problemu.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.
Pacjent: Opel Astra K 1.4T HB, 125KM, benzyna
Błąd: Powracający check engine: P0420 Nieprawidłowa wydajność katalizatora
Objawy: Aktualnie właściwie żadne podczas jazdy (brak spadku mocy, brak falowania, brak smrodu w kabinie, brak problemu z odpalaniem). Natomiast przed wymiana kata, było zwiększone spalanie.

#zalesie #polskiedrogi
@cat_tea: nie. Widząc kogoś kto jeździ po rondzie z lewym kierunkowskazem, czekam tylko dlatego, że nie wiem co ten debil jeszcze może o---------ć.
Korzystając z lewego kierunkowskazu na rondzie wcale nie dajesz innym dodatkowych informacji, tylko pokazujesz, że nie wiesz co robisz. Z lewego kierunkowskazu na rondzie to się korzysta na turbinowym,
źródło: 3480260_orig
Pobierz@czerwony_ptak: tylko w Polsce ludzie mają z tym problem. Wszędzie gdzie byłem, nikogo to nie obchodzi. Ja sam daję jeśli zawracam na lub skręcam w lewo i dzięki temu informuję innych, że kontynuuję jazdę. Inni użytkownicy mają pewność, że muszą się zatrzymać przed wjazdem. Moim zdaniem to upłynnia ruch i nie ma wad.
@czerwony_ptak: na pinezkach gdzie średnica ronda to mniej niż pół metra brak kierunku czasem kończy się dzwonem, niby wina wymuszającego wjeżdżającego ale lepiej nie dostać strzała w bok
@czerwony_ptak: Bo tak się uczy w Polsce bo egzaminator jak ma zły dzień to cie u-------i za to
Niestety jestem zbyt tępy, żeby to ładnie i w zrozumiały sposób opisać, więc sobie daruję próbę wytłumaczenia tego.
Może kiedyś skleję film z nagrania z kamerki z pozycji kierowcy, to będzie dobrze widoczne w jaki sposób lewy kierunek może przyczynić się do łatwiejszego włączenia się do ruchu i niewymuszeniu pierwszeństwa.
@Pharos: Raczej brak stosowania reguły prawej dłoni kropka.
Mi wczoraj typ na tym skrzyżowaniu wymusił xD
źródło: rownorzedne
Pobierzbez sensu no ale tak jest
@czerwony_ptak: @KompletnieLosowyLogin: Najgorszy typ kierowców to ten co wjeżdża na rondo z lewym i zjeżdża nie włączając prawego kierunkowskazu.