Aktywne Wpisy

ibleedforyou +323
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +220
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

#zalesie #polskiedrogi
@ever-green: Jak trochę pojeździłem po włoskich miastach też przestałem kierunkowskazu na rondach używać. Co 10 metrów rondo, odechciewa się sygnalizowania czegokolwiek :P
@Notabene: A jeśli masz rondo z trzema pasami, 5 zjazdami to co wtedy robisz? Jedziesz drugim wewnętrznym pasem z lewym kierunkiem i jak ma interpretować to osoba
@czerwony_ptak: dają znać innym homoseksualistom że są otwarci na relacje
@Maly_Jasio: @czerwony_ptak: Jak mnie uczono to były dwie opcje. Ta popularniejsza na drodze czyli wrzucasz prawy kierunek przed zjazdem i ta rzadziej używana, gdzie lewy wrzucasz na rondzie, ale potem przed zjazdem też przełączasz się na prawy kierunek, by zasygnalizować, że zjeżdżasz.
@Piotrek6312: nie, nie interesuje mnie gdzie ktoś jedzie, interesuje mnie czy zjeżdża z ronda i ja mogę już wjeżdżać, czy mam czekać bo inaczej by we mnie przywalił
@Yossarian00: xD
- z-----------e na granicy swojego gruza tak, że nie potrafią zmieścić się w swoim pasie przez co musisz lekko kontrować, żeby się nie otrzeć
- ścinanie zakrętów na krzyżówce. Częsta sytuacja: masz kierunkową zieloną strzałkę i mógłbyś się włączyć do ruchu, ale ludzie którzy mają zielone tak ścinają zakręt, że nie możesz nawet podjechać do swoich linii, żeby to zrobić. Tak jakby
@spinaczczio: Polacy ogólnie nie potrafią jeździć ale może nie przez brak znajomości przepisów czy też olewanie przepisów ale raczej przez brak umiejętności socjalnych w czasie prowadzenia auta.
Takiego kierowce nie interesują inni uczestnicy ruchu, na rondzie kierunkowskazy nie włączy bo jemu to nie potrzebne, w korku stanie 8 metrów za innym autem bo nie chce mu sie podjechać, na światłach stoi pierwszy
@cwlmod: tak, na rondach z oznaczonymi kierunkami. Jak jakiś instruktor na "zwykłym" rondzie bez strzałek uczył Cie włączać kierunkowskaz w lewo to napisz jaka to szkołą żeby przestrzec innych od takich ludzi
@not_me: no właśnie
To idiotyzm, ale potrafię sobie wyobrazić przypadek, gdzie mignięcie 3x lewym kierunkowskazem jest przydatne na rondzie - np. gdy jest to rondo w postaci namalowanego czerwonego kółka o promieniu 1m, gdzie doskonale widać samochody jadące z przeciwka, a wiekszość ruchu jedzie prosto.