Wpis z mikrobloga

Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...

#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
plyty_chodnikowe - Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la ...

źródło: IMG_0726-825x465@2x

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@plyty_chodnikowe: Mnie jakiś czas temu naszło kupić takiego momo kotleta w biedrze. Kiedyś zdarzało mi się to jeść i nawet dobrze to wspominałem. Ale zawiodłem się w uj. Nie wiem czy to zawsze było takie ścierwo, ale teraz było obrzydliwe.
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe: kurła, jeszcze niedawno była taka buda deluxe na lubelskim pekaesie. Miała wszystko, brak serwetek, cieknący papier od burgera i lejące surówki. Miałem wszystko, 7.50 i gitara, sok z surówki na spodniach, sezam w zębach i twarz w soku z surówki z czerwonej kapusty. Tęsknie...
  • Odpowiedz
polecam samemu robić sobie burgery i jest sztos. Przepis na zajebisty prosty sos: majonez lub jogurt jak ma być mniej kalorii, chrzan musztarda i nic więcej nie potrzebujesz.

@Smarek37: Ty jesteś jak te fitnesiary od "Masz smaka na Rafaello? Weź skyr i dosyp wiórek kokosowych, smakuje identycznie! (smakuje całkowicie inaczej)". W fastfood o to chodzi, żeby było szybko i smacznie, a nie zdrowo XD
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe: Tez wspominam takiego burgera. Szczegolnie z czasow studenckich. U mnie na uczelni byl bufet, ktory serwowal takie specjaly. Sprzedawal tam koles z zezem rozbieznym i kazdy kto stal drugi w kolejce sie zamotal jak koles mowil co podac zwracajac sie do tego pierwszego...
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe: Jedyne co mnie w takim żarciu irytowało toto, że sos/wyrób sosopodobny walili na wierzch i po 2 gryzach miałem suchą bułę z kotletem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mogli polać kotleta przed aplikacją do buły abym miał sos po całości? Kurde ale mnie naszło na burgera, niestety jestem spłukany i nie stać mnie na taki luksus XD
  • Odpowiedz
  • 2
@plyty_chodnikowe jak jeszcze mieszkałem w Szczecinie to jeździłem na weekendy do dziewczyny we Wrocławiu i wtedy na dworcu zamawiałem taką knyszę a jak pociąg się spóźnił to miałem sporo czasu żeby o-----ć takiego grubasa zanim wrócę do krainy pasztecików z barszczykiem i kanapek z paprykarzem.
  • Odpowiedz