Aktywne Wpisy

jmuhha +53
Tak wygląda „skandynawskie drewno” w praktyce.
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
Ładne z wierzchu, a w środku… papier. Symbol naszych czasów
źródło: 1000021897
Pobierz
MonazoPL +98
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1060
Pobierz

#zalesie #polskiedrogi
@spinaczczio: a które nacje umieją? Bo Polacy to jedni z tych co jednak informują prawym, że z tobą zjeżdżać będą częściej niż bardzo dużą część kierowców z którymi się spotkałem. W Australii nikt nie używał prawego do informowania o zjeździe, każdy włączał zanim wjechał na rondo kierunek gdzie chce jechać, jak dobrze mi się tam jechało, tak ten aspekt był tragiczny
@Boroborro: niekoniecznie. Jak ja byłem na kursie to instruktor mi mówił tak:
"słuchaj, to jest idiotyczny wymóg i egzaminatorzy me mają prawa tego forsować ale i tak to robią, więc jak będziesz jechał po rondzie to używaj lewego kierunku jak zjeżdżasz trzecim zjazdem i prawego zawsze przed zjazdem, wtedy żaden egzaminator
@czerwony_ptak: bo lubię ten klik jak kierunkowskaz odbija, to używam gdzie mogę xD
Sprawdziłem i nie ma takiego przepisu. Migacz na rondzie przy zjeździe lub zmianie pasa. Więc instruktor debil
@czerwony_ptak: Do wszystkich, którzy wstawiają spację przed znakiem zapytania, przecinki stosują wybiórczo, stawiają myślnik zamiast dwukropka
@Boroborro: nie wiem, może niewyraźnie piszę jakoś, ale wydaje mi się, że nigdzie nie wspomniałem o istnieniu takiego przepisu tylko o tym, że egzaminatorzy bezprawnie tego często wymagają. Dlatego wielu kandydatów dla świętego spokoju to na kursach i egzaminach stosuje - można tego nie zrobić, trafić na egzaminatora półmózga, uwalić i iść do sądu,
@keeper772: bo łatwiej walić prawym cały czas, a nie żonglować pasami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czerwony_ptak: ja na poczatku lat 00 tak bylem uczony. Glupota ale tak uczyli. Szybko sie przestawilem jak nakaz zniesli