Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min jazdy. Często po pracy dzwoni przez telefon żeby spytać co u mnie mimo że mówiłem jej że ja nie przepadam z nikim rozmawiać przez telefon. Dziewczyna jest bardzo uczuciowa i jak chodzimy gdzieś na spacer to ciągle mnie łapie za rękę a mi średnio to odpowiada. Bardzo ją lubię, ale zwyczajnie nie jestem tak bardzo uczuciowy jak ona. Czasami całymi dniami pisze, a mnie takie rozmowy po dłuższym czasie męczą. I nie chodzi o to, że jestem z niewłaściwą osobą tylko zwyczajnie jestem takim typem, lubię czasami przebywać tylko z sobą żeby nie musieć myśleć że zaraz ktoś mi napisze bo mam czas dla siebie. Ogólnie nie potrzebuje aż tak dużej interakcji z innymi. Co o tym myślicie?

#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #milosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

Raczej normalne tylko cos z toba nie tak :) ( ale tak przeważnie jest że jak komuś zależy to tej drugiej osobie juz nie albo duzo mniej) jakby cie olewała to byś ty biegał. a i to pokazuje jak człowiek nie dąży tak naprawdę do szczescia. Czujesz jej pełno bo jej zalezy i sie stara myśląć że tym spowoduje twoje zainteresowanie gdyż podswiadomie widzi ze cos nie tak ze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli to nie kwestia tego że masz ją w dupie, to imo po prostu jesteście niekompatybilni. ty potrzebujesz dużo czasu dla siebie, ona potrzebuje dużo czasu razem, ty wolisz pisać, ona dzwonić, ty wolisz głębsze rozmowy, ona pewnie przez cały dzień uprawia small talk, ty wolisz robić "coś" w czasie wolnym, a ona woli nie robić nic konkretnego. wyobraź sobie że sa dziewczyny, które potrafią same się sobą zająć
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Znałem kiedyś takiego typa jak ty, dokładnie podobny mental. Przez 5 lat związku nie dał się namowić swojej dziewczynie na zamieszkanie razem. Odeszła w końcu do normalnego faceta a on teraz ma 45 lat, mieszka dalej z rodzicami i ma depresje
  • Odpowiedz
Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy

@mirko_anonim: Ludzie jak się ze sobą wiążą, to zwykle z planem docelowo, aby razem mieszkać i widywać się na co dzień.

A ty w ogóle chcesz mieć kobietę? Może ci lepiej by było po prostu samemu, przymusu nie ma.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chyba nie jesteś zakochany, jak poznałem swoja to o niczym innym nie myśleliśmy byle tylko się zobaczyć, pogadać, popisać a potem dążyliśmy do jak najszybszego zamieszkania, żeby być ciągle razem i tak razem jesteśmy już 14 lat, a po wspólnym zamieszkaniu dni kiedy nie widzieliśmy chociażby przez chwilę to nie mogę sobie przypomnieć, zdarzały się osobne wyjazdy, ale to max jedna noc
  • Odpowiedz