Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +317
Ze wszystkich ostatnich spinów deweloperuchów, ten o blokach z wielkiej płyty, które mają się zawalić za 20 lat jest zdecydowanie najgłupszy.
To stwierdzenie jest tak idiotyczne, że mógł je wymyślić chyba tylko Maciej Wandzel pod wpływem xD
https://legaartis.pl/blog/2025/04/14/katastrofa-mieszkaniowa-na-horyzoncie-11-milionow-polakow-zagrozonych-utrata-dachu-nad-glowa/
#nieruchomosci #budownictwo #wielkaplyta
To stwierdzenie jest tak idiotyczne, że mógł je wymyślić chyba tylko Maciej Wandzel pod wpływem xD
https://legaartis.pl/blog/2025/04/14/katastrofa-mieszkaniowa-na-horyzoncie-11-milionow-polakow-zagrozonych-utrata-dachu-nad-glowa/
#nieruchomosci #budownictwo #wielkaplyta

źródło: xD
Pobierz
youngP +297
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min jazdy. Często po pracy dzwoni przez telefon żeby spytać co u mnie mimo że mówiłem jej że ja nie przepadam z nikim rozmawiać przez telefon. Dziewczyna jest bardzo uczuciowa i jak chodzimy gdzieś na spacer to ciągle mnie łapie za rękę a mi średnio to odpowiada. Bardzo ją lubię, ale zwyczajnie nie jestem tak bardzo uczuciowy jak ona. Czasami całymi dniami pisze, a mnie takie rozmowy po dłuższym czasie męczą. I nie chodzi o to, że jestem z niewłaściwą osobą tylko zwyczajnie jestem takim typem, lubię czasami przebywać tylko z sobą żeby nie musieć myśleć że zaraz ktoś mi napisze bo mam czas dla siebie. Ogólnie nie potrzebuje aż tak dużej interakcji z innymi. Co o tym myślicie?
#tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt
Raczej normalne tylko cos z toba nie tak :) ( ale tak przeważnie jest że jak komuś zależy to tej drugiej osobie juz nie albo duzo mniej) jakby cie olewała to byś ty biegał. a i to pokazuje jak człowiek nie dąży tak naprawdę do szczescia. Czujesz jej pełno bo jej zalezy i sie stara myśląć że tym spowoduje twoje zainteresowanie gdyż podswiadomie widzi ze cos nie tak ze
@mirko_anonim: Ludzie jak się ze sobą wiążą, to zwykle z planem docelowo, aby razem mieszkać i widywać się na co dzień.
A ty w ogóle chcesz mieć kobietę? Może ci lepiej by było po prostu samemu, przymusu nie ma.
@Cztero0404: inny poziom potrzeb bliskości, nic więcej, z tego się nie wyrasta