Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +31
Przypominam, że wszystkie urzędy w małych miejscowościach to w rzeczywistości żydowskie przedszkola dla dorosłych kobiet.
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
źródło: IMG_3032
Pobierz
wfyokyga +20
źródło: temp_file2270237637392398901
Pobierz

Każdy kto jeszcze ma wybór niech o tym pamięta i się tam wbija nie patrząc na zazdrosnych crudziarzy którzy mają konkurencję.
#pracait #programowanie #programista15k #korposwiat #studia #studbaza #praca #kariera #pracbaza #polibuda #politechnika
Komentarz usunięty przez autora
Polecam przeczytać wypowiedzi osób po tym kierunku:
https://wykop.pl/link/7642879/budownictwo-wyprzedzilo-it-tych-kandydatow-szukaja-pracodawcy
w
Budownictwo wyprzedziło IT. Tych kandydatów szukają pracodawcy
źródło: inz budownictwa
Pobierzkażdy inny biznesmen, prawnik w danej niszy, inżynier w jakiejś wąskiej specjalizacji jeśli był dobry hajs to i tak mówił, że już za późno i nie to co kiedyś xD ba, niektóre zawody jak np. prawnicy
Wymieniłbyś mi te zawody, proszę?
Nawet nie wiesz co jest gatekeepowane i na czym się robi siano, bo do kręgu się wpuszcza tych co sami na to wpadną, a jakby Wam powiedzieć to byście wyśmiali. I tu inżynierowie dyktują warunki, a prezesi tylko przyklepują kwoty.
Z minusów to tylko
Muszę Cię poprawić. Kończyłem energetykę dwa lata temu. Aktualnie 9k na łapę, służbowy samochód, premia roczna około 30k netto. Biuro kawa, home office 2-3 razy na tydzień. Zarobki branżowe na kolejne dwa lata widzę spokojnie 12-15 netto. Jak będzie mi się chciało to nawet więcej bo możliwe, że i w euro. Umowa o pracę na czas nieokreślony ( ͡º ͜ʖ͡º) Konkurencja w mojej branży mała
@KrolSandaczPierwszyRozrzutny
Dlatego wolę ze 12k brutto w korpo niż jakaś automatykę z wyjazdami na 3 miesiące na zadupia w Chinach czy Indiach. Może i zapłacą nienajgorzej ale czy warto ; p
Z inżynierii to PLC jeszcze jakoś stoi. A utrzymanie ruchu linii czy robota to tylko dla zagranicy jako
@Gavilar: przecież PLC to praktycznie to samo co opisałeś w pierwszym akapicie odjąć UR w fabryce smrodu
@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: a pchajcie sie pchajcie, w 2025 roku dla juniorow (do 2 lat doswiadczenia) jest przerabana sytuacja, a jesli nie masz w ogole doswiadczenia i chcesz zmarnowac czas na przebranzowienie, po ktorym nie znajdziesz pracy (w ogole nie znajdziesz, a nie, ze za minimalna krajowa) to prosze bardzo
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd
Pobierz