Aktywne Wpisy

cult_of_luna +143
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz
Dzisiaj wracam sobie od koleżanki na Bemowie do samochodu szybkim krokiem, bo zimno, a kurtka jeszcze nie zimowa i widzę trójkę młodych ludzi na ok. koło 20 lat jak we dwóch pchają samochód, a jedyna kobieta w tym towarzystwie próbuje go odpalić - bezskutecznie. Ogarnąłem szybko swoje auto, podjechałem, zaproponowałem, że mam kable i mogę im pomóc jeśli to akumulator padł. Bardzo się ucieszyli, powiedzieli, że już od 40 minut walczą z

Każdy kto jeszcze ma wybór niech o tym pamięta i się tam wbija nie patrząc na zazdrosnych crudziarzy którzy mają konkurencję.
#pracait #programowanie #programista15k #korposwiat #studia #studbaza #praca #kariera #pracbaza #polibuda #politechnika
@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: po co iść na politechnikę? jesteś masochistą? lubisz jak ktoś cię rucha?
@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: to prawda. no i? wiesz co to dychotomia myślenia? wiesz, że oprócz IT i jakiś bieda-kierunków typu mechatronika, automatyka czy energetyka, są dziesiątki innych zawodów, gdzie lepiej płacą lub nie trzeba kończyć trudnych studiów?
ale to nie znacze,
Tymczasem sebki i mariusze po zawodowkach dostają 10k do łapy bez płacenia podatków za robienie jakichś tynków, albo kafelek. Trzeba być debilem żeby pchać się teraz w IT od zera
@TomWro: bo żeby dojść do prywatnej praktyki to musisz odbebnic 5lat pracy w szpitalu schodząc na konsultacje o 3 w nocy
I żadne programowanie, czysty hardware.