Wpis z mikrobloga

@Duszqable: Dzieki ;)
Ale to jest hit bo chcąc się dowiedzieć czym się zajmują to nikt nie potrafi mi wytłumaczyć.
Rzeczywiście to wszystko jest dziwne, o niczym. Nie mają tematu, w niczym sie nie specjalizują, filmiki sa o niczym.
Muszą być bardzo zabawni lub mądrzy jeśli odnieśli sukces. Syna zapytałam i powiedział: debile. Wiec nic sie nie dowiedziałam także xD
  • Odpowiedz
@arinkao no, bo tak w sumie jest xD ogladalem ostatnio, zeby tez sprawdzic co ona robi i pokazuje jak wstaje rano, maluje sie, je sniadanie, potem leci samolotem na zakupy, potem na jakies cwiczenia czy coś i wraca samolotem do domu. Nie rozumiem czemu tak wiele osob to tak interesuje ale to tak samo jak z gazetami dla bab gdzie opisują "gwiazdy" kto, z kim sie zdradza albo jakie se ktoś
  • Odpowiedz
@malypirat: Te operacje plastyczne u nas są ohydne 😂, a niech każda sobie zrobi, to nie będzie już żadnej pociągającej w tym kraju. Takie Azjatki też bardzo często robią operacje plastyczne, a jakoś wyglądają normalnie. Fakt niektóre dość często zbyt młodo, ale to i tak lepsza opcja niż robić z siebie starą napompowaną babę.
Dużo kobiet operacjami plastycznymi niestety się oszpeca. Najpierw się próbuje leczyć psychiatrycznie, a dopiero potem idzie
  • Odpowiedz