Wpis z mikrobloga

@malypirat wersow wygląda po prostu na swój wiek czyli na 30 letnia kobiete, a ten gnojek nie dość że brzydki, mały, jak gimbus to jeszcze obrzydliwy z charakteru.
  • Odpowiedz
@malypirat: ona to wygląda już dawno jak średniej jakości s--s lalka, nawet podobną się sporadycznie jeden Mirek tutaj chwali. Może nigdy nie była jakoś specjalnie atrakcyjna, w sensie brzydka też nie, taka osiedlowa Martynka jakich tysiące, ale musiała mieć dobrze nasrane w berecie, on pewnie też temu dopomógł, do tego miksu dorzuc popularność i hajsy i o------o. To co ona ze sobą zrobiła stawia ją w jednej lidze z fagatą
  • Odpowiedz
@Ademu: Mówi mi tylko że jest słaby rollercoaster Ekipa w Energylandii ;) I w czym oni się specjalizują, jaki mają zawód, wiedzę, specjalność? Jeśli walki albo motoryzacja to nic dziwnego że nie znam.
  • Odpowiedz
@Sprus Tak, między innymi. Sporo rzeczy firmują tą nazwą. A to jest jego żona…
@arinkao Wybili się na kręceniu filmów z jakimiś wyzwaniami, które podchwyciła dzieciarnia. Obecnie nieźle zmonetyzowali markę i mają m.in studio filmowe.
  • Odpowiedz
@Janusz_Rekina oburzeniem nazwać moja reakcje jest lekkim nadużyciem, raczej rozczarowanie brakiem jakiegoś estetycznego wysmakowania. Jasne, nie wszystko musi mi się podobać, ale to co ona ze sobą zrobiła jest po prostu brzydkie, z względnie przeciętnej dziewczyny, takiej ani brzydkiej, ani pięknej stała się wybitnym wynaturzeniem, satyrą na dzisiejsze 'kanony piekna' rozumiane przez pryzmat social mediów.
  • Odpowiedz
@arinkao

w czym oni się specjalizują, jaki mają zawód, wiedzę, specjalność? Jeśli walki albo motoryzacja to nic dziwnego że nie znam.

Ona robi filmy o niczym dla kobiet, a ten obok robi "rozrywke" dla młodszej widowni (generalnie kopiuje to co robią na zachodzie)
Generalnie low effort ale miliony zarobione, wiec nie wiem czy sie smiać czy podziwiać.
  • Odpowiedz