Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +56
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +959
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Szykuje się drugi Sebastian M? Ten gość od lat testuje fury i nierzadko jeździ ponad 300km/h w ramach "próby autostradowej" przykład w załączonym filmie,fakt faktem wszytko odbywa się legalnie w Niemczech ale mimo wszystko uważam że takie kanały jak ten i tak szybką jazdę gdziekolwiek powinno się piętnować!
A co wy wykopki uważacie?
Mam nadzieję że nie ma tu podwójnych standardów?
#wykopefekt #majtczak #motoryzacja #stopcham #polskiedrogi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Popierasz taką jazdę?
@Krupier: porównywanie jazdy poniżej limitu, gdzie raczej większość jedzie 120-130 do jazdy ponad sugerowaną prędkość na autostradzie xD masz Ty w ogóle prawo jazdy?
Mam, dłużej niż ty pewnie.
Porównanie normalne. Każdego obowiązują te same przepisy czy ci się to podoba, czy nie. iksde
@piotrow: ja pieprzę, dyskutuj tu z takim... A wykopki jeszcze plusują (ಠ‸ಠ)
Mowa tutaj o 300 vs 150 km/h, a ty podajesz przykład 120 vs 90 km/h
Naprawdę nie czujesz żenady podając taki przykład? Serio, policz sobie na kartce różnicę i
@farbowanylisek: startuje w Polsce.
https://www.google.com/maps/dir/72-001+Ko%C5%82baskowo/Storkow/@53.3233328,14.3169554,13z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x47aa0432310cbb79:0x717dd037ad7d40b9!2m2!1d14.4402282!2d53.3360274!1m5!1m1!1s0x47aa1c9f347a3393:0xa251aeb323168e0!2m2!1d14.2786347!2d53.3094695!3e0?entry=ttu
@Krupier: może dlatego że na prawym pasie przed nim ktoś jedzie i nie chce mu się władować w dupsko xD
@CREATE_USER: widoczny znak, rzucający się w oczy gdy lecisz 120 że zaraz będzie brak limitu na autostradzie - w temacie remontów i wypadków potrafią to doskonale robić.
@Flypho: ale to nie jest statystyka dotycząca wypadków tylko "death rate" ¯\(ツ)/¯
Ale on też nikogo nie wyprzedzał w danym momencie więc powinien jechać prawy. Nie
Oho, agresja się włącza. :D Ach, jak to zwrócenie uwagi ludziom tak szybko ich wyprowadza z równowagi, co za płatki
Blaznuj dalej, ale dobrze wiesz, że to w niczym nie pomoze xD
To pokaż gdzie po polskiej stronie przekroczył 140km/h.
Ojej, to dlaczego jak ktoś jedzie wolniej i jest tyyyle miejsca na prawym pasie to wykopki się srają, że nie zjeżdża?
Przecież ma tu spokojnie z 300 m luki. Inne przepisy go obowiązują? iksde
@CREATE_USER: jaki tu byś chciał merytoryczny argument, panie "nie ma przepisu, który zakazuje srać do paczkomatu"? Wejście na Rysy w klapkach też jest legalne.
Rozumiem, że w takim razie Ktoś w Bugatti czy Koenigsegg sobie pojedzie 450 km/h i też będzie spoko?
@mirko_anonim: czy ty jesteś zdrowy?