Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną. Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
Nie mam zamiaru odpowiadać, bo co to i tak zmieni? Beka tylko, że jeszcze na etapie pisania na tinderze i podczas spotkań na żywo mówiła, że szuka związku.
Co miałbym jej odpisać? eee, mówiłaś co innego i płaszczyć się xD?
@VaizardOmbre tak jak koledzy pisali wcześniej. Nękają ja, ciagle pisz, wrzucaj skriny na wykop, nie poddawaj się, często płacz. Pozdro i z farszem kołcz wykopek
@VaizardOmbre: nie wszystko złoto, pamiętaj lepiej faktycznie że teraz Ci napisała że jest c-----ą partia do inwestowania w nią uczuć niż jakby miała Cię zdradzić bo sama nie wie czego chce i w efekcie poryć Ci czajnik
@VaizardOmbre: chłopie ale nad czym ty się zastanawiasz przecież gadanie o niebyciu gotowym na związek to jest formułka taka sama jaką mówisz sprzedawcy gdy chcesz wyjść ze sklepu bez kupowania i żegnasz się tekstem "jeszcze się zastanowię", albo jak rekruter urywa rozmowę i mówi "oddzwonimy do pana". Legenda głosi że ktoś kiedyś mówiąc że nie jest gotowy na związek faktycznie nie był gotowy na związek, podobno
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Nie mam zamiaru odpowiadać, bo co to i tak zmieni? Beka tylko, że jeszcze na etapie pisania na tinderze i podczas spotkań na żywo mówiła, że szuka związku.
Co miałbym jej odpisać? eee, mówiłaś co innego i płaszczyć się xD?
@VaizardOmbre: nie martw się. Jesteś brany pod uwagę jako opcja D, a może nawet C
Laska na pewno równolegle spotykała się z innymi typami, okazałeś się nie być jej pierwszym wyborem.
@VaizardOmbre: "Spoko, ja też znalazłem lepszą partię, pozdro" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja uważam ze jest niedojrzała emocjonalnie, sama boi się swojego cienia, pewnie też trochę border.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ps. Może też nie wysłałeś zdjęcia benka ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
lepiej faktycznie że teraz Ci napisała że jest c-----ą partia do inwestowania w nią uczuć niż jakby miała Cię zdradzić bo sama nie wie czego chce i w efekcie poryć Ci czajnik
Odpisz, ok rozumiem, dzięki za fajnie spędzony czas ;)
@VaizardOmbre: chłopie ale nad czym ty się zastanawiasz przecież gadanie o niebyciu gotowym na związek to jest formułka taka sama jaką mówisz sprzedawcy gdy chcesz wyjść ze sklepu bez kupowania i żegnasz się tekstem "jeszcze się zastanowię", albo jak rekruter urywa rozmowę i mówi "oddzwonimy do pana". Legenda głosi że ktoś kiedyś mówiąc że nie jest gotowy na związek faktycznie nie był gotowy na związek, podobno