Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +221
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +631

W Warszawie zrabowano mi w 90-tych 2 telefony, w biały dzień - jeden na moście Poniatowskiego na Powiślu, drugi na Rondzie Waszyngtona. Kręciły się tam stale szajki dresiarzy które czuły się całkowicie bezkarnie. Raz dostałem przy tym w ryj, bo nie chciałem oddać.
Byłem też naocznym świadkiem jednego z pierwszych wybuchów w warszawskich gangsterskich porachunkach - Multi Pub na Meksykańskiej został wysadzony w powietrze, wyleciały szyby z okien na
Co jakaś ulewa to dosłownie KAŻDY kierowca jak idę omija kałuże na poboczu... w np 2000 roku wiele razy musiałem uciekać i wiele razy mnie oblano a jestem z rocznika 91...
I ostatnio jak z rana ciemno i omijali te kałuże to sobie przypomniałem o tym XD.
Jak byłem starszy to sam przesiadywałem na klatce (gdy nikomu nie chciało się grać w piłkę, bądź pogoda nie umożliwiała
Ja bardziej pamiętam lata 2000, ale z perspektywy czasu jest po prostu bezpieczniej, trend się jakoś zaczął odwracać, zatrzymywać po 2015. Wydaje mi się, że staliśmy się na tyle bogaci, że nasza patologia wymarła, a natura nie lubi pustki. Zaś policja mało robi w ciągu dalszym.
Popatrz sobie na ilość młodych, stopę bezrobocia