Aktywne Wpisy

Pokojowa +156
źródło: temp_file2977024497092214292
Pobierz
GangKobry +333
Pogryziony przez psy kierowca mimo 8 godzinnej operacji, zmarł dziś rano.
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
Psy które tym razem zagryzły człowieka już wcześniej zaatakowały inną kobietę i nic od tamtej pory z nimi nie zrobiono. Dramat...
I jeszcze ta niedawna sprawa gdzie zatrzymano mężczyznę za to że się bronił przed agresywnym psem i dostał zarzut znęcania się nad zwierzętami...
#
źródło: temp_file5918776642854572190
Pobierz

@movah02h: U mnie jedno osiedle słynęło z tego, że wciągali na klatki schodowe i tam lali, bo bram
Od siebie dodam, że standardowo spotykanym tekstem od dresików i innych patusów był tekst "Czego się gapisz?" z takim charakterystycznym tonem podszytym groźbą i w-----m. Jak się za długo interesowałeś/patrzyłeś w ich kierunku, to można było obrobić w------l, dlatego najczęściej się mijało takie grupki w taki sposób, żeby unikać kontaktu wzrokowego.
Garaże, parki, szczególnie okolice zacienione i zarośnięte, okolice boisk,
@metalowy_pasterz: Teraz wszyscy piwnicza w domu przed kompami. Ja nie poznaje juz nowych ludzi. mam jedynie znajomych ze studiow i to wszystko.
Można było oddzwonić :-)
No więc ponieważ w tamtych latach w filmach popularny motyw był, że główny bohater kontaktował się z niewiadomo kim dzwoniącym niewiadomo skąd na jakąś konkretną