Aktywne Wpisy
dorszcz +812
Ostatnio widzialem jak wlasicicele knajp w wawie plakai na forum, ze ludzie dziaduja bo nie biora przystawek tylko jedno glowne danie i czesc.
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
A potem taki orzel z drugim uklada menu i za pokrojnego pomidora chce 41zl ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gastrowarszawa #gastronomia #warszawa
Próbowałem:
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
1. ciepłą wodą z mydłem, efekt mizerny,
2. jakimś innym środkiem uniwersalnym zostawionym na 10 minut: podobnie. Zeszło może 5%.
3. Denaturat - efekt szybszy ale dalej tylko tak jak te jaśniejsze punkty na kafelkach na zdjęciu
Niestety nie wiem jaka to farba. Zaczynam się obawiać, że to nie jest akryl.
#mafia #gangi #lata90 #lata80 #patologiazewsi #patologiazmiasta #patologia #policja #kiedystobylo #kiedystobyloehhh
Komentarz usunięty przez autora
Z lat 90ych pamiętam za to ,że dzieciarni było dużo a i tak już podobno trwał kryzys demograficzny a ja byłem z jakiegoś lokalnego wyżu (przez chwilę urodziło się więcej dzieci). Na podwórkach było wesoło choć patologicznie.
Piractwo komputerowe było powszechne, przegrywanie CD i propagowanie cracków do gier było na porządku dziennym. W sumie nie jestem pewny czy do pewnego czasu nie było na to paragrafu, bo to była dość oficjalna działalność niektórych sklepów nawet :D
Pamiętam
Swoją drogą pamiętam kolekcjonowanie kart telefonicznych, chodziło się też po budkach w całej dzielnicy i zbierało pozostawione zużyte karty. Miałem wtedy pokaźną kolekcję, ale nie wiem co się z nią stało, rodzice też nie pamiętają
Bicie się dla zabawy, bo nie macie co ze sobą zrobić, bicie dzieci z innych bloków, bo są z innych bloków, no i wyzywanie się od biedaków, gdy w rzeczywistości samo było się takim samym biedakiem
Dobrze że się wymiksowalem z tamtego towarzystwa i wybrałem piwnicę i pcta, bo ludzie stamtąd pokończyli albo w więzieniach albo z dziećmi w wieku 14 lat bez pracy, część weszło w twarde opiaty jak h-----a czy fentanyl itp
Ten