Aktywne Wpisy

duzy_gracz +21
źródło: 1000008146
Pobierz
okoboji +129
specjalna jednostka i kilka strażaków wchodzą by ściągnąć hulajnogę, który jakiś Seba na zasadzie "potrzymaj mi p--o" wszedł na luzie
#krakow
#krakow
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-17 o 22.28.33
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Screenshot_2023-11-21-13-34-40-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
PobierzKlepacze kodu chyba lubią sobie nadawać ekskluzywność swojej grupie i udawać jak to jest trudne i prestiżowe zajęcie dla wybranców xD
@ApuApustaja: ODWOŁAJ TO, albo do SĄDU ZA POMÓWIENIA!!!
Nie, nie podam źródła, bo tajemnica dzieinnikarska!!!! Nikt by mi więcej nie zaufał!
@kinson: ni nie wiem, taki zyciorys ma połowa "programistów" w comarchu
To. Nie byłoby tygodnia, żeby któryś ze znajomych lub mniej znajomych devów nie pytał mnie "ej, ale z tym czatem giepete to takie gadanie, nie? Nie zrobi nic zaawansowanego?" No nie zrobi. Ale ty też
@onepnch: dziękujemy jaśnie państwu, że okazali taką łaskę i wzięli nasze ciężko zarobione pieniądze, bo gdyby ich nie wzięli to by nam się polska rozsypała!
Niezła odklejka typie
@LaurenceFass: Programiści w Polsce to chyba najniżej opodatkowana grupa w całej Europie. Należy to uporządkować, bo płacz na wykopie, że państwo nie działa, kolejki na NFZ drogi krzywe, ale podatków to się nie chce płacić.
@Sarza01:
To w USA też PiS wzięło się za