Aktywne Wpisy
ChamskoCytuje +111
Byłem wczoraj u znajomej która ma dwa koty. Siedzimy sobie w salonie, pijemy kawkę, a ja kątem oka widzę jak jeden pchlarz wskakuje na blat w kuchni i sobie obwą#!$%@? produkty tam zostawione XD Zwróciłem jej uwagę, ale powiedziała że jest ciekawski i zaraz sam zejdzie. No ok, ale 20min wcześniej grzebał w swoich gównach w kuwecie, a nie widziałem żeby po tym szedł pod prysznic umyć łapy XD Zrobiła potem jakieś
luxkms78 +73
#niebieskiepaski, nie róbcie tak pls, to już nawet litości nie wzbudza, tylko zażenowanie
#tinder
Pomijając nawet ogólny wydźwięk tego opisu to jak ktoś pisze, że nie jest fanem głupoty albo inny tego typu bzdet, to coś we mnie umiera.
Nic tylko się za niego brać, nie wiem o co ci chodzi wybredna p0lko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem jak tam jest z kontami czy się same nie kasują ale może miał już tego dość.
przykra sprawa, no ale to trzeba wziąć się za siebie, a nie zrzucać wszystko na innych, bo ludzie są ludźmi i podobają im się chociażby fajne samochody ¯\_(ツ)_/¯
W skrócie - iks #!$%@? de i powodzonka
profile bez opisu mają u mnie instant X
Ale kobiety i tak uważają, ze to one mają tam ciężej xd
O Patryka się nie martw. Czas gra na jego korzyść. W końcu się ogarnie. Sam co prawda.. i właśnie dlatego przestanie być spoko gościem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@msbhv: Musisz to rozwinąć wykopkom. Serio, musisz opisać co tu jest żenującego, opisać odczucia różowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CloudSpanner: no jak komuś tinder jest w stanie zniszczyć wartość to źle to wróży.. ogólnie jak coś przestaje ci pasować w życiu tak mocno to chcesz to zmienić. W tym przypadku wystarczy tylko usunąć konto i nie korzystać. No bo nikt nie lubi wchodzić w sytuacje które dla niego
No ja rozumiem miec gorszy okres w zyciu etc. no ale to jaki jest problem, by trzymac to dla siebie i sobie zrobic np. przerwe od tindera?
@Victim: i siedzieć dalej w piwnicy xDD Mająć tindera ma przynajmniej 0,2137% na CUD, bez tindera w piwnicy ma 100% szans na brak zmian w życiu
@ZjadaczPrzegrywu: no widzisz, a jednak setki różowych robią to samo, pisząc w opisach jakieś gównoteksty typu "jestem chamska, opryskliwa, zołzowata, wredna, ironiczna, jak masz pisać hej, to nie pisz w ogóle, zainteresuj mnie albo daj w lewo"
@msbhv: j.w.
To są za duże wymagania, czy o co chodzi? Facet na jej poziomie, czyli ulany, zaniedbany i dzieciaty nie powinien mieć problemu, żeby zaakceptować ją taką, jaka jest. A jeśli nie, to chyba przemocą nikt nikogo do tego nie zmusza. Więc o co chodzi?