Wpis z mikrobloga

Ten "nowy" typ od Seby Kota to jest kopalnia beki z tą jego naturalnością a Seba ładnie idzie w bagno i rżnie głupa xD Przecież on chwalił takiego Big Majka, który jak wiemy #!$%@? pół apteki bo w końcu ciężka kulturystyka, że ma niesamowity gen do wyciskania, krótkie rączki, 120kg wagi itd. zaczął ćwiczyć trójbój swego czasu i 200 kg siadało. A teraz ten nowy wafel Seby Kota, 88 kg wagi na wycięciu pod zawody sylwetkowe, łapy długie jak u małpy wali 190kg na klate a seba no no spoko jak na naturala xD Sorry Seba ale straciłem cały szacunek do Ciebie. Nie wiedziałem, że staniesz się elementem tego całego "naturalnego" kabaretu polskiej branży fitness robiąc młodym ludziom wodę z mózgu a tu proszę. Ale hajs z youtuba za promocje takich oszustów i zasięgi się pewnie zgadzają xD

#mikrokoksy
  • 21
@stefan8800: Nie chce tutaj wchodzić w dyskusję czy typ jest naturalny czy nie. Ale czy to właśnie ponadprzeciętnie duża siła względem małej wagi pokazuje naturalne predyspozycje? Natural głównie progresuje zwiększając siłę, ciężko mu masę na samej objętości bez ciężaru zbudować. Ten typ zakładając, że jest na bombie to odejmując mu 20% z wyniku i trochę wagi dalej robiłby mega wrażenie.
@czup: Wedlug mnie to czym mówisz, czyli naturalne predyspozycje do dużej siły względem masy ciała to na przykład ten gościu z linku niżej. Gość ma nadzwyczajne predyspozycje do wyciskania i jest dobry tylko w tym, musi również skupiać większość swojej pracy na tym boju.
A ten gościu z filmiki Seby kota jest zajebisty we wszystkim i w dodatku ma sylwetkę scenową XD Chyba genetyczny superman ( ͡° ͜ʖ ͡
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@czup:
nie wygląda to tak. Naturalnie masz dużo mniejszy limit siły do zbudowania więc jakim cudem ciagle miałbyś zwiększać siłę? Zresztą naturalny limit masy mięśniowej to jest też koło 90kg przy 12-14% bf i 185cm wzrostu moim zdaniem. Trzeba być naprawdę naturalnym mutantem żeby ponad to wyskoczyć.

Osobiście jestem bardzo słaby siłowo ale sylwetkę zrobilem bardzo ładna i predyspozycje mam. Więc tak jakby siła to nie wszystko jeśli chodzi o naturalne
@stefan8800 Teraz przecież każdy bardziej znany co zarabia już jakieś siano w tej branży to coś wali. Trzeba być głupim żeby tego nie zauważyć i jeszcze ich bronić. Tylko nie rozumiem po co to wmawianie wszystkim dookoła, że jest się naturalnym. Można stać się tylko pośmiewiskiem i tyle. Jak ktoś trenuje po 6 razy w tygodniu, ma #!$%@?ą sylwetkę, nadludzką siłę to nie uwierzę, że to zasługa picia 3 litrów wody dziennie,
@stefan8800: @MZ23: ja nie pamiętam ile Sebastian ma lat, ale jakoś niewiele.
MZ23 który rocznik jesteś?
Ja go poznałem ładnych pare lat temu i coś tam gadaliśmy jak na niego na siłowni wpadałem. Ten Sebastian już w #!$%@? dawno dobrze wygląda, więc zaraz się okaże po zdjęciach, że musiał walić teścia (czy tam metę) w wieku 15 lat.