Aktywne Wpisy
Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze
#mikrokoksy
@stefan8800: XDDD
A ten gościu z filmiki Seby kota jest zajebisty we wszystkim i w dodatku ma sylwetkę scenową XD Chyba genetyczny superman ( ͡° ͜ʖ ͡
@Kyriakos
No #!$%@? i tak i nie. Materiał z tym bombiarzem to dramat, ale bnt fajnie badał i opowiadał o tym
nie wygląda to tak. Naturalnie masz dużo mniejszy limit siły do zbudowania więc jakim cudem ciagle miałbyś zwiększać siłę? Zresztą naturalny limit masy mięśniowej to jest też koło 90kg przy 12-14% bf i 185cm wzrostu moim zdaniem. Trzeba być naprawdę naturalnym mutantem żeby ponad to wyskoczyć.
Osobiście jestem bardzo słaby siłowo ale sylwetkę zrobilem bardzo ładna i predyspozycje mam. Więc tak jakby siła to nie wszystko jeśli chodzi o naturalne
Niektórzy mają dobre predyspozycje genetyczne ale nabite i pełne mięśnie przy jednoczesnym niskim BF i sile pozwalającej na wyciśnięcie spokojnie 190kg to już mocno dyskusyjne. Każdy kto ćwiczy na poważnie, od dłuższego czasu i naturalnie to wie że zawsze coś jest kosztem czegoś.
ja się zastanawiam jaki jest sens rozwijania swojej sylwetki bez dbania o prawidłową postawę ciała i proporcje. Przecież to jest już kalectwo
MZ23 który rocznik jesteś?
Ja go poznałem ładnych pare lat temu i coś tam gadaliśmy jak na niego na siłowni wpadałem. Ten Sebastian już w #!$%@? dawno dobrze wygląda, więc zaraz się okaże po zdjęciach, że musiał walić teścia (czy tam metę) w wieku 15 lat.