Aktywne Wpisy

wiktor-niedzicki +635
Po jedenastu latach nieobecności wracam na wykop.pl. Film zrealizowany dla DDTVN nazwał mnie "Pan od eksperymentów" . Witam się zatem sztuczką kelnerską. Może się przydać już podczas świąt, gdy goście nie będą chcieli wyjść z przyjęcia.
A wkrótce nowe materiały z kanału CiekaWizja. Pozdrawiam serdecznie.
#ciekawostki #ciekawizja #nauka #gruparatowaniapoziomu #ciekawiludzie #ciekawemiejsca
A wkrótce nowe materiały z kanału CiekaWizja. Pozdrawiam serdecznie.
#ciekawostki #ciekawizja #nauka #gruparatowaniapoziomu #ciekawiludzie #ciekawemiejsca

robert5502 +169
Nierozerwalne to jest jądro atomu i to też nie zawsze. Natomiast umowy między ludźmi podlegają zmianom lub mogą być unieważniane. Przysieganie przed wielebnym pedofilem - przedstawicielem nieistniejącego bozi - nic tu nie zmienia, a nawet pogarsza sytuację, gdyż para będzie zmuszać się do życia razem, co może rodzić patologie
#bekazkonfederacji #bekazkatoli #bekazpodludzi
#bekazkonfederacji #bekazkatoli #bekazpodludzi

Tak średnio, polska pod tym względem źle nie wygląda.
@Zaczytanaa: nie wiem. Gdzie nie pomieszkam dłużej to okazuje się, że wszędzie jest słabo.
U mnie problemu z pracą nie było, bo to sam siebie wysyłałem na delegację więc po prostu żyłem i pracowałem wśród miejscowych, ale w dużych skupiskach obcokrajowców.
A gdybym miał wybierać to wybrałbym
Przypomina mi się dyskusja z Islandczykiem przy piwie. My wszyscy mu zazdrościliśmy, a on strasznie kręcił nosem. Wypowiadał się mniej więcej tak: jeśli kogoś nie interesują atrakcje przyrodnicze to nie ma w całym kraju za wiele do szukania. A jeśli interesują to pewnie przed 25 rokiem życia już zdąży wszystko po trzy razy zobaczyć. Dalej zostaje już tylko ciągły wiatr i depresja zimą ze względu na
Japonia - ludzie
Hiszpania - klimat
@Zaczytanaa: Jeden kij w sumie, pewnie Japonia ale gdzie by to nie było to nie uciekłbym przed własnym umysłem. Więc z plusów siedziałbym smutny ale pod drzewem wiśni ¯\_(ツ)_/¯
@ShortyLookMean: Powiedz coś więcej. Jakie plusy i minusy zauważyłeś w tych krajach?
Z moim nakładem pracy jaki włożyłem na studiach w siebie i moje CV przynajmniej tam ktoś by to zauważył i miałbym normalna pracę..
Usa - west coast, stare bryki, low ridery, hip hop w glosnikach, podróżowanie po stanach gdzie prawie każdy jest inny od poprzedniego. Dojrzewanie w latach 90 w USA pewnie nie było kolorowe