Aktywne Wpisy

WlatcaPustyni +530
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
MonazoPL +62
źródło: alior 1649 zl monazo
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: alior 1649 zl monazo
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
za dużo wear&tear [OSTROŻNIE] ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kasahara:
siad elegancko, tak jak pisałem ostatnio - 300 kwestią najbliższych tygodni. Tylko musisz lepiej związać ( ͡° ͜ʖ ͡°) co to za taśmy?
Wiesz zawsze kolega wiąze lub ja sam i to jest
"hehehe jakos na pałe jebnijmy xD"
Myśle, ze +10 kg z miejsca jakby ktoś dobrze
no ale takie prześwity jak na prawym to już na przypale jak idziesz na 2RM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Atomic to trochę miękkie, kupiłem niedawno i jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Niby rebound jest ale wolę wrażenie mocniejszego trzymania kolana jak przy monsterach czarnych.
@Darksed: Nienawidzę tego typu planów, po prostu wszystko w nich mi nie pasuje, nie pasuje do mojego charakteru :P
Poza tym ten dzisiejszy plan/trening co wstawił @Kasahara to nic nadzwyczajnego jeśli chodzi o objętość. Bardzo często robię dużo więcej i miesząc się ~1,5h, i to przy jeszcze
@Darksed: Bo o ile mi wiadomo on robi przerwy takie jak program/apka mu mówi. Nie stara się przechodzić jak najszybciej do kolejnej serii.
@Darksed: To bardzo długo :) Pewnie też przez bandaże dłużej zajął trening. No musimy zawołać @Kasahara: I niech on powie dlaczego tak długo zajął trening :) I czy zdołałby go znacząco skrócić jakby chciał?
Czasami przy ciezszych seriach bp/dl/sq robie nawet 3-5 minut bo przy krotszych czuje ze wzialbym 10-15% mniej. Zle robie?
@hypperlopp: Dobrze robisz :) jeżeli skupiasz isę na progresowaniu i budowaniu siły, i potrzeba CI tyle odpoczywać, to tyle odpoczywaj :)