Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Darksed:
za dużo wear&tear [OSTROŻNIE] ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kasahara:
siad elegancko, tak jak pisałem ostatnio - 300 kwestią najbliższych tygodni. Tylko musisz lepiej związać ( ͡° ͜ʖ ͡°) co to za taśmy?
  • Odpowiedz
@Kasahara:
no ale takie prześwity jak na prawym to już na przypale jak idziesz na 2RM ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Atomic to trochę miękkie, kupiłem niedawno i jakoś nie mogę się przyzwyczaić. Niby rebound jest ale wolę wrażenie mocniejszego trzymania kolana jak przy monsterach czarnych.

Póki co na sheiko czuje się genial i o dziwo tak dobrze fluktuacje są dobra, ze to toleruje zarówno struktrualnie jak i CUN właścwiei czuje
  • Odpowiedz
wbijaj na taki plan to zweryfikujemy twoje GPP xD

@Darksed: Nienawidzę tego typu planów, po prostu wszystko w nich mi nie pasuje, nie pasuje do mojego charakteru :P

Poza tym ten dzisiejszy plan/trening co wstawił @Kasahara to nic nadzwyczajnego jeśli chodzi o objętość. Bardzo często robię dużo więcej i miesząc się ~1,5h, i to przy jeszcze
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: Kasahara tez pisał ze robi treningi w 60-75 minut a tu mu wychodzi teraz prawie 3h. Przy czym wysportowanie Adama jest na duzo wyzszym poziomie niż twoje więc uwazam ze ty byś nawet nie dał rady go dokończyć.
  • Odpowiedz
Kasahara tez pisał ze robi treningi w 60-75 minut a tu mu wychodzi teraz prawie 3h

@Darksed: Bo o ile mi wiadomo on robi przerwy takie jak program/apka mu mówi. Nie stara się przechodzić jak najszybciej do kolejnej serii.
  • Odpowiedz
Apka daje ok 3 minuty przerwy między seriami.

@Darksed: To bardzo długo :) Pewnie też przez bandaże dłużej zajął trening. No musimy zawołać @Kasahara: I niech on powie dlaczego tak długo zajął trening :) I czy zdołałby go znacząco skrócić jakby chciał?
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: urwałbym max 20 minut, gdybym nie porywał się na maksa - wiażanie taśm, spomowanie przedramiona etc. Na ten moment nie trzymam się przerw na lower body; z prostego powody, nie to, ze bym tego nie zrobił, ale bym to zrobił gorzej. A sobie wbilem do łba, ze chce zrobic 100 % techniki i wolę poczekać na chłodną głowę/wypoczęte mięsnie, aby mieć wszystko pod kontrolą.
  • Odpowiedz
3 minutowe przerwy sa zbyt dlugie wedlug ciebie?

Czasami przy ciezszych seriach bp/dl/sq robie nawet 3-5 minut bo przy krotszych czuje ze wzialbym 10-15% mniej. Zle robie?

@hypperlopp: Dobrze robisz :) jeżeli skupiasz isę na progresowaniu i budowaniu siły, i potrzeba CI tyle odpoczywać, to tyle odpoczywaj :)
  • Odpowiedz