Wspominałem, że będę co weekend testował przepisy metodą SV, tak więc::
Test 1 z #sousvide.
Ok, zrobiłem mniej więcej tak jak pisał @Lrrr,
1. Zrobiłem Pierś ze skórą.
2. Pierś lekko rozpłaszczyłem tłuczkiem(garb), grubość wyszła 3cm.
3. Obficie z góry posypałem solą i pieprzem, tak aby równomiernie była na całej piersi.
4. Wrzuciłem do lodówki
5. Około po 2h wrzuciłem do wora.
6. Wlałem wodę do pojemnika i nastawiłem 65
Test 1 z #sousvide.
Ok, zrobiłem mniej więcej tak jak pisał @Lrrr,
1. Zrobiłem Pierś ze skórą.
2. Pierś lekko rozpłaszczyłem tłuczkiem(garb), grubość wyszła 3cm.
3. Obficie z góry posypałem solą i pieprzem, tak aby równomiernie była na całej piersi.
4. Wrzuciłem do lodówki
5. Około po 2h wrzuciłem do wora.
6. Wlałem wodę do pojemnika i nastawiłem 65
#patologiazewsi
Dobrze, że jej się srać nie chciało, bo by zdjęła gacie i się na tej drodze wysrała