Aktywne Wpisy

SiemaszLewackieK +67
Czy wy płacicie czynsz swoim rodzicom?
Zastanawiam się czy jestem niewdzięcznikiem, czy jest to czysty redflag.
Ostatnio życie w moim domu rodzinnym to piekło, straszny materializm i szukanie zarobku na członkach rodziny.
Mam
Zastanawiam się czy jestem niewdzięcznikiem, czy jest to czysty redflag.
Ostatnio życie w moim domu rodzinnym to piekło, straszny materializm i szukanie zarobku na członkach rodziny.
Mam
Czy przesadzam?
- Tak, powinieneś płacić 30.9% (927)
- Nie, nie powinno to mieć miejsca 69.1% (2071)

Fala_Magnezu +56
Przeglądając komentarze, wiele razy się zetknąłem z opinią, że Kaja ma świetną figurę, niektóre dziewczyny pisały, że jej zazdroszczą.
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
Brak jakichkolwiek (!) krągłości, wąskie biodra, płaskodupizm, typ skinny(fat), mięśnie zwiotczałe (było widać na plaży, łydki typu zwisy), plecy skrzywione. Jedyną zaletą jest to, że nie jest gruba.
Po co tak zakłamywać rzeczywistość? Kaja ma wiele zalet ale dobra sylwetka do nich na pewno nie należy. Czy jakieś osoby broniące super figury Kai
źródło: 1000005279
Pobierz

#psiarze #psy
Masz kojec np 12 metrów, potrzebujesz 14 i zabierają ci psa do schroniska gdzie będzie mieć 6 metrów na 3 psy XD
P------------m ją do fundacji, i instytucji państwowej i wiedz co się stało? Zamietli sprawę pod dywan bo się okazało że ona w jednym
Więc nie wiem po co przeinaczasz.
Do tego wielkość tego kojca jest uzależniona od wielkości psa, więc te duże które przytaczasz są tylko dla dużych psów. Całkiem rozsądne.
@nowszyja: w zasadzie to pojawiają się na rynku najmu mieszkanka po 17m2, więc pieseczki mają lepsze standardy życiowe niż ludzie.
@nowszyja: i to jeszcze na gumolicie może ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gjbgghbhhjj: zgoda, tylko dlaczego nie ma takich wymogów dla psów w mieszkaniach?
@nowszyja: a masz kojec w mieszkaniu? znasz kogoś kto ma kojec w mieszkaniu?
@szybki-bill1: masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Jak trzymasz psa w domu, albo w mieszkaniu to nie musi mieć kojca
Jak masz kaprys trzymać psa na zewnatrz to musi mieć kojec, a jak mieszkasz w mieszkaniu to chyba nie trzymasz psa na zewnatrz?