Aktywne Wpisy

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

RiverStar +34
#mecz Coście się tak u-----i na tę Argentynę? Boli Was wielki Messi? Zaboli jeszcze nie raz, bo idziemy na mistrza!
źródło: 1000005884
Pobierz

Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #pytanie #zalesie #kiedystobylo
Nie tęsknię. Pedagodzy zasłużyli sobie na hejt oraz na to jak ich państwo traktuje
@niegwynebleid: Piona, liceum zajebisty czas
życie potrafi zrobić fikołka i płata figle, czasami tak mocne, że boli,
np. te wszystkie osoby, które przeszły przez wykop, albo zmarły, albo choroba, albo ten ziomek co mu żona zmarła i został sam z synkiem...
trzymaj się i ciesz się życiem.
@tesknilam_: Mimo że nie byłem żadnym dynamiczniakiem i gwiazdą szkolną, to jednak czasów szkoły brakuje. Jaki wtedy można było mieć stres? Że się kartkówkę źle napisze? xD Czas w szkole średniej, to jeden z lepszych okresów w życiu.
Kiedyś nie było niestety takich akcji, żeby ratować prześladowane osoby - każdy miał to w