Aktywne Wpisy
skeeto666 +186

Minieri +144
Lewandowski nie w tę stronę (swojaczek), Slavia Praga - Barcelona 2:2
Mirror: https://streamin.link/v/cfe78445
#golgif #golgifpl #mecz #fcbarcelona #ligamistrzow
Mirror: https://streamin.link/v/cfe78445
#golgif #golgifpl #mecz #fcbarcelona #ligamistrzow
źródło: ezgif-3989550a49993b97
Pobierz

Cool story:
1. Babka wjechała w rów.
2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc.
3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
4. Przejeżdżała terenówka i windą wyciągała samochód.
Cała akcja od wjechania w rów, po wyciągnięcia samochodu trwała może max 5 minut.
Faceci wiedzieli, co robić, bez większej komunikacji. Podjechała terenówka, to od razu, bez słów:
1. Ten, co był przy bagażniku, zaczął szukać haka
2. Ten, co był w przodzie, zaczął szukać ,gdzie ten hak się wkłada i jak zaślepkę zdjąć.
3. Ten od jeepa, rozkładał linę.
4. A czwarty koleś ciągnął linę i zapiął do samochodu
Tak szybko, że babka nawet nie zdążyła ogarnąć, co się stało i mogła jechać dalej xD
Akcja bez gadki, szmatki, każdy wiedział, co robić, chociaż nie znaliśmy się, a wyglądało tak jakby każdy to robił codziennie, z tą samą ekipą. Trwało to tak szybko, że po akcji pomyślałem: co właściwie się stało? xD Ogólnie wiadomo, że trzeba było jako tako zwijać się, by nie tamować ruchu, ale trochę przesadzili xD
#motoryzacja #samochody #polska #polskiedrogi
źródło: image
Pobierz@new-object: Przebadaliście ją chociaż alkomatem?
Baba by ci w życiu nie pomogła, a jakby ich było wiecej to zaraz by wybuchła awantura, skakanie sobie do oczu, potem zaloty do jakiegoś przypadkowego samca i cholera wie co jeszcze dalej.
pamietam u mnie na dzialce kiedys na wsi ktos do rowu wjechal i tez w 5 min zdzichu ursusem przyjechał i wyciagnal ¯\(ツ)/¯
"w końcu mi się ten hak na coś przyda, czekaj Halina idę ludzi ratować" xd
źródło: images
PobierzDobrze zescie sie szybko uwineli, bo niedlugo podjechalby radiowoz i skonczyloby sie mandatami dla wszytkich_
- dla babki za spowodowanie "wypadku"
- dla terenowki za
ziomki z terenowek to dobre ziomki