Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 476
@liz_mi_piety: ja tam zawsze sie zastanawiam co im do glowy przychodzi zeby nie ruszac na maxa do przoedu tylko kreca sie jak gowno w przereblu. I to nie jest to tylko u nas widoczne. praktycznie z calego swiata trafi sie film gdzie jak im sie przed maska zamknie szlaban to zwarca w mózgu dostaja
  • Odpowiedz
@srgs: Dlaczego do k---y nędzy ci ludzie się zatrzymują jak rogatki opadną? Przecież to jest debilizm do kwadratu i trzeba być naprawdę idiota, żeby takie coś zrobić. K---a ile można pchać do głów, że jak jesteś na przejeździe i rogatki się zamykają to gaz w podłogę nawet jakbyś miał staranować stojący samochód albo r------c rogatki czy wpaść do rowu.
  • Odpowiedz
ja tam zawsze sie zastanawiam co im do glowy przychodzi zeby nie ruszac na maxa do przoedu tylko kreca sie jak gowno w przereblu.

@srgs: A myślisz że łatwo się ściąga nogi z deski rozdzielczej i pauzuje film na netflixie?
  • Odpowiedz
  • 16
@srgs: Żwirosrak nie wiedział co zrobić, tak samo jak ten imbecyl co zabił ludzi na autostradzie - NO NIE WIDZIAŁ ŻADNYCH POJAZDÓW, W KOŃCU CIEMNO BYŁO O 9 RANO
  • Odpowiedz
@Bully37: ooo, czyli jednak żwirosrak był wyćpany, cóż takiego. Przecież wczoraj wykopki szczekały, że mógł nie zauważyć pojazdów na poboczu i to wszystko wina błędnego oznakowania.

Halo halo @belzebup @ThomasPol będziecie mieli resztki godności, żeby odszczekać swoje wysrywy broniące butelkoszczocha, czy nawet was na to nie będzie stać?
tellet - @Bully37: ooo, czyli jednak żwirosrak był wyćpany, cóż takiego. Przecież wcz...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@srgs no właśnie "trafi się film". Po prostu w przeważającej większości to jednak ruszają na maxa do przodu, ale z tego filmu nie ma, bo to nudne i nieciekawe. Ale zawsze trafi się bezmozg i film z tego zostaje opublikowany
  • Odpowiedz
@tellet: przedwczoraj było pisane że elegancko zabezpieczone wczoraj że nie zabezpieczone a dziś wyszło że naćpany jutro będzie p--------o że droga należy do rolnika i tak się toczy
  • Odpowiedz
@liz_mi_piety: ja tam zawsze sie zastanawiam co im do glowy przychodzi zeby nie ruszac na maxa do przoedu tylko kreca sie jak gowno w przereblu. I to nie jest to tylko u nas widoczne. praktycznie z calego swiata trafi sie film gdzie jak im sie przed maska zamknie szlaban to zwarca w mózgu dostaja

@srgs:
Fikster - >@lizmipiety: ja tam zawsze sie zastanawiam co im do glowy przychodzi zeby ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz