Aktywne Wpisy

faen0 +20
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

źródło: 27
Pobierz@Myslovitz: po prostu próbują zracjonalizować sobie swoją chuyową inwestycję xD
Wtopili jakieś 2-3 wypłaty w laptoka gejmingowego ultra plus premium, który się zadusi przy pierwszym odpaleniu GTA VI na premierę xDD no tego psychika nie wytrzymie (
Tanie, "przenośne", zampontujesz pod biurko, i ci nie hałasuje bezpośrednio spod klawiatury jak laptopy.
@eSUBA94: Czyli wyebali hajs w błoto rezygnując z jedynej zalety laptopa xD
Swoją drogą kto normalny ładując 2-3 wypłaty w gejmingowego laptoka taszczy go potem po lasach i plażach żeby sobie pograć w csa na wakacjach xdd
Co mi z tego, że sobie detale ustawię na ultra zamiast średnich, jak po godzinie będę miał dość takiego grania.
Poza tym laptopa jak nie używam, to mogę po prostu schować, a biurko z kompem zawsze będzie
przy 50% 2h, wow! w-----ć całą wypłate po to aby móc sobie kiedyś zagrać w pociągu....
@picasssss1: to normiki jak wychodzą z domu to muszą grać w gry? Jakoś ja, gejmer piwiniczak, nie mam takiej potrzeby
@lewoprawo: a kto ci kaze w tej samej pozycji? Poza tym przy biurku przynajmniej jest ergonomicznie. Przy lapku jak siedzisz to się garbisz i jeszcze ręce jak zombie musisz trzymać żeby touchpada nie aktywować, wtf
@SmugglerFan: ja tam po prostu wyłączam touchpad, ale co kto lubi.
źródło: 1000009594
PobierzAle tych droższych to ja nie kumam, no jak ma się budżet 10k to lepiej stacjonarke składać
@Drogomir: to po co tam jest ten touchpad