Wpis z mikrobloga

#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Notakaprawda - #chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. ...

źródło: 1000034096

Pobierz
  • 164
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

chwalesie

@Notakaprawda: Jak się można czymś chwalić, że się czegoś nie robi? Co następne, pochwalisz się że nie robisz w gacie? Zainstalujesz apke która będzie odliczała ile dni już majty czyste? Żałosne. Zrób coś i tym się pochwal.
  • Odpowiedz
jak Ty sam jestes typowym alkoholikiem jak walisz co weekend

@Purson666: Nie muszę pić co weekend. Ale jak jest lato to ciągle są jakieś okazje. Co za tydzień nie wypiję na ślubie a za dwa tygodnie na pępkowym? A za trzy tygodnie pod namiotami na urlopie nie wypije piwa?

Zresztą nie będę się kłócił z wielkim panem przeciwnikiem alkoholu co chlał jak po**any i teraz umoralnia ludzi.
  • Odpowiedz
Co za tydzień nie wypiję na ślubie a za dwa tygodnie na pępkowym? A za trzy tygodnie pod namiotami na urlopie nie wypije piwa?

@BornToDie69: tak własnie zrób. Nie wypij nic na weselu, na pępkowym ani pod namiotami

a może nie dasz rady?
  • Odpowiedz
@Notakaprawda: Gratki. U mnie idzie czwarty miesiąc, jak na razie bez komplikacji. Co to za aplikacja do odmierzania?
@xer2--her

Jak się można czymś chwalić, że się czegoś nie robi? Co następne, pochwalisz się że nie robisz w gacie? Zainstalujesz apke która będzie odliczała ile dni już majty czyste? Żałosne. Zrób coś i tym się pochwal.

Zrobił coś, wyszedł z nałogu, a w każdym razie podjął próbę i kroki by
  • Odpowiedz
@BornToDie69: etap wyparcia (piję tylko w weekendy, potem piję tylko wieczorem po pracy itd) i szukania “okazji do picia”. Możesz mnie nazwać jakimś oszołomem, ale to są podstawowe, dawno zbadane i opisane mechanizmy w psychologii.
  • Odpowiedz
@BornToDie69: tak własnie zrób. Nie wypij nic na weselu, na pępkowym ani pod namiotami

a może nie dasz rady?

@assninja: kolejny bot serwujacy szlagiery
Takie challenge to zostawcie w
  • Odpowiedz