Aktywne Wpisy

kris006 +79
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +30
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

źródło: 27
Pobierzźródło: 1000015220
Pobierzźródło: IMG_0742
PobierzI pisze to jako turbo hejter laptopów gamingowych, ale widzę, że ITXiarzy lekko odkleja przypisując swoim skrzyneczkom mobilność xD
@Ralphs: gamingowego niby wezmę, ale iksde taszczyć 5kg na plecach (sam zasilacz waży z 1kg, przynajmniej w moim starym dellu gamingowym xD). O ile ktoś nie jest jakiś uber-duper inżynierem/grafikiem co musi jechać do klienta
tak? o co chodzi
peryferia czyli klawiatura 60%, płaski monitor 1080p, myszka (można se kupić tę klawę z taczpadem od frameworka) i kabel do zasilacza + monitora, no ogromne toboły które nie wejdą w nic
ofc wiadomo samochodem lepiej
Daj adres, to Ci rolkę taśmy wyślę, bo się srogo odkleiłeś xD
@kam3o zajebisty dowodzik anegdotyczny o starym dellu, szkoda, że można sobie nim dupę podetrzeć, bo współczesne gejmingowe laptopy z chociażby 5070 potrafią ledwo przekraczać 2kg.
źródło: temp_file7445782377696166783
Pobierzźródło: Plecak-turystyczny-Quechua-NH500-20-l
PobierzMniej prądu będzie pobierał ten, który ma bardziej energooszczędne podzespoły, a bardziej energooszczędne podzespoły z reguły ma laptop.
Build ITX niema absolutnie nic wspólnego z energooszczędnością. Tzn. trochę w sumie ma, bo wymusza na użytkowniku ograniczanie się do mniej prądożernych CPU z uwagi na problemy z upchnięciem coolera, który schłodzi procka, który w