Aktywne Wpisy

meemphis11 +122
Chłop miał miliard razy lepsze pożegnanie po 4 latach w Barcelonie niż po kilkunastu w Bayernie gdzie wygrał wszystko XD
#mecz
#mecz
Supernowa +1
kochani wykopianie, jaki #film jest waszym ulubionym i co z kategorii "wzruszajace" polecilibyscie?

źródło: 27
Pobierz@TrafnyTaktyk: wszyscy uwielbiają używać laptopa zamiast PC czy smartfona do gównoscrollowania i gierkowania, nie ma żadnej różnicy w wygodzie scrollowania na telefonie czy grania w ciszy i wysokim fps na PC.
Switch i DS to bardzo fajne alternatywy na prawdziwe granie mobilne.
Już pominę, że nawet tej 5090 którą podesłałeś daleko do tych 200%, może to jednak Ciebie dalej cug trzyma po majówce.
Nikt tu nie twierdzi, że stojąc na biurku PC nie jest lepszy, ale dalej nie zmienia to faktu,
@Ralphs: ITX jest na pewno łatwiej podnieść i wrzucić do samochodu niż typowy tower albo jak w moim przypadku cube case. Tak samo raczej takiego klocka nie postawisz na ławie pod telewizorem. Jedną z zalet konsol były właśnie dużo mniejsze gabaryty niż typowy desktop, a właśnie płyty główne i zasilacze ITX w
@jegertilbake: To się nazywa Ultrabook
@Suseuropejski: Ale czy ja proponuje by zamiast handhelda brać laptopa do podróży by te twoje odwracanie sytuacji miało sens czy niekoniecznie?
4K bez MFG z Path Tracing DLSS performance:
- Cyberpunk 2077 (Tryb RT Overdrive) ~40 - 45 kl./s
- Pragmata (Tryb Path Tracing) ~35 - 40 kl./s
- Black Myth: Wukong (Pełny Ray Tracing) ~40 - 45 kl./s
Jak widzisz jest bardzo krucho już na samym początku a co będize za
Ja dzięki temu laptokowi grałem w RE9 w 1600p, z prawdziwym HDRem, Path Tracingiem i świetną płynnością w 2 różnych miejscach i raz podpięty do przetwornicy samochodowej, Twoje wyobrażenia mnie g---o obchodzą.
Jesteś po prostu człowiekiem który nie lubiąc jogurtów chodzi po ulicy i krzyczy "J---Ć KROWY!", zamiast omijać lodówkę z nabiałem w Lidlu.
Mam grac na 83" TV w FullHD? Kazda inna rozdzialka to walka z przeskalowaniem ekranu i to widac.
Po prostu NVIDIA odkad bierze za swoje karty po 300k $ za H200 ma gleboko w d... rynek gier a nadal nikt ich nie moze dogonic...
Wiec zasugeruj mi rozwiazanie, bez plucia i hejtu
Biorę plecak na plecy, albo wrzucam go do auta i gram komfortowo wszędzie tam gdzie mam prąd, a Ty do mnie, że to lipa, bo są lepsze rozwiązania do grania na 83" calowym TV w domu, komedia xD
Będzie się nadawał również do zastosowań AI i będzie też mobilny.
Twoje rozwiązanie to PC za 15k PLN + laptop do zadan mobilnych i żeby "w coś tam pograć", czyli kolejne 4-5k na lapka z 5060, czyli średniej półki.
Do tego zapominasz o 2ch Windowsach do utrzymania, 2ch kopiach każdej gry do zainstalowania
A dolicz do tego rzeczy
Ty k---a nawet nie wiesz co piszesz i do kogo, jak ja od początku propsuje mocne lapki jako jedyny sprzęt.
Bordo zobowiązuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kultura obowiązuje najpierw a jak się załamasem okazałeś to to naprawdę nie jest mój problem.